Potpuno neočekivano

Maja Šuput o otkazivanju showa: ‘S razlogom se meni digla kosa na glavi‘

Nakon što je popularni show odgođen za tjedan dana zbog nekoliko slučajeva zaraze koronavirusom, glazbenica i voditeljica showa komentirala je ovu nenadanu situaciju na Instagramu.

Jedan od najgledanijih showova na domaćoj televiziji - Ples sa zvijezdama, odgođen je za tjedan dana jer su neki kandidati i članovi produkcije pozitivni na COVID-19. Kako su javili iz Nove TV, zdravlje svih je na prvom mjestu pa ove nedjelje show neće biti emitiran.

Maja Šuput, glazbenica i voditeljica showa, dosta je neugodno iznenađena ovim okolnostima o čemu je progovorila i na svom Instagram profilu.

Čitajte i: Dogodilo se ono čega su se bojali: Ove nedjelje nećemo gledati Ples sa zvijezdama

"S razlogom se meni digla kosa na glavi... Naime, na našu žalost neki od kandidata i članova produkcije pozitivnu su na koronu pa ove nedjelje nećemo raditi Ples sa zvijezdama. Osobno svima šaljem veliku pusu i želje da što prije opet uskoče u plesne cipelice te da razvalimo gledanost sljedeće nedjelje. Voli vas Maja i držim fige za brz oporavak", napisala je Maja uz fotku iz prethodne emisije.

image

Novu emisiju showa gledat ćemo 3. travnja

PRESS NOVA TV

Umjesto popularnog showa, ove nedjelje 27. ožujka, u tom će terminu Nova TV emitirati obiteljski film Kralj lavova, a potom film Zvijezda je rođena.

Sljedeća emisija Plesa sa zvijezdama očekuje nas u nedjelju, 3. travnja, kada ćemo imati prilike gledati raskošne koreografije i plesne stilove posvećene filmskoj umjetnosti. U showu se natječe 13 parova, a do sada su ispale voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos te plus-size model Lucija Lugomer.

Linker
19. travanj 2024 15:06