CROPIX
UKRAS ZA ZAUVIJEK

Maja Šuput novom tetovažom rastopila srca obožavatelja: Za taj ju je pothvat inspirirao sinčić

Fotografija na kojoj se vidi tetovaža s imenom sina na društvenim mrežama bila je posljednja u nizu i obožavatelje zaintrigirala više nego šljokičasta haljina koju je odjenula za snimanje polufinalne emisije Supertalenta.

Fotografija na kojoj se vidi tetovaža s imenom sina na društvenim mrežama bila je posljednja u nizu i obožavatelje zaintrigirala više nego šljokičasta haljina koju je odjenula za snimanje polufinalne emisije Supertalenta.

Da joj majčinstvo odlično pristaje i da se u toj ulozi snašla fantastično, glazbenica Maja Šuput svakodnevno pokazuje na društvenim mrežama. Osim što se vratila koncertima i nastupima na vjenčanjima, uvijek pronađe vremena za svoje gušte, a jedan od tih je i tetoviranje. Zagrebačka pjevačica ima novu tetovažu. Na kožu u blizini ključne kosti dala je ispisati ime sina Blooma, što je pokazala pozirajući u haljini otvorenih ramena u nedjeljnoj epizodi Supertalenta.

"Malo perja uvijek dobro dođe. Čisto da se prašina digne", napisala je Maja suptilno uz fotografiju gdje je posljednja u nizu otkrila to da je tetovirala ime sina koji će u ožujku sljedeće godine navršiti godinu dana. Tek nekolicina obožavatelja pohvalila joj je tetovažu, dok su ostali hvalili stajling, odnosno šljokičastu haljinu s perjem koja se odlično uklopila u duh emisije i obzirom na doba godine. Glazbenica će i Novu godinu dočekati radno, u hotelu Olympia u Vodicama gdje će reprizu dočeka napraviti i 1. siječnja. S njom će vjerojatno biti i suprug Nenad Tatarinov, kao i sinčić Bloom, koji baš kao i majka, voli putovati i u novim okruženjima od malih nogu se snalazi i bolje nego što je očekivala.

image

Maja je za jedan look bila inspirirana i s Cruellom.

NOVA TV

"Obzirom na to da cijeli život putujem avionom i uvijek neka beba tamo plače, onda sam strahovala da će i moje dijete zaplakati u nekom trenutku, ali, međutim, dijete je profesionalni putnik, probudio se tek kad sam rekla "okej, sad moramo izaći iz aviona", otkrila nam je Maja u kratkom razgovoru u lipnju ove godine. Taman se vratila s putovanja gdje je Bloom imao svoj prvi let avionom.

Čitajte i: Paljba kritika u Supertalentu: Članice žirija izvrijeđale mentalista, a o Majinoj haljini će se još dugo pričati

Trenutačno ju gledamo u televizijskom showu "Supertalent" gdje je članica žirija zajedno s Martinom Tomčić, Jankom Popovićem Volarićem i Davorom Bilmanom. Svake nedjelje iznenadi s novim modnim kombinacijama - sve je puno perja, šljokica i boja.

Linker
26. travanj 2024 20:40