Obiteljska idila

Maja Šuput na plaži: U društvu najvažnijeg muškarca ‘šalje‘ morske razglednice i oduševljava brojne pratitelje

Pjevačica posljednjih nekoliko dana uživa s obitelji u Istri, od tamo je objavila pregršt fotografija i pokazala kako uživaju u svom prvom zajedničkom ljetu.

Pjevačica na porodiljnom dopustu, Maja Šuput, gdje god se pojavi i što god objavi na društvenim mrežama izaziva ogromno oduševljenje. Sada svoje pratitelje veseli slikama s ljetovanja na koje je otišla u pratnji najvažnijeg stvorenja - sinčića Blooma.

Mlada majka odvažila se objaviti i fotografiju s plaže, i to sebe u kupaćem kostimu dok drži sinčića. "Naše prvo ljeto zajedno", napisala je Maja. Istog trena stali su se redati komplimenti i izrazi oduševljenja Majinih pratitelja. Hvalilo se od ‘preslatke buhtle‘ - misleći na tromjesečnu bebu, do izvanredne forme pjevačice koja je prije točno tri mjeseca na svijet donijela svoje prvo dijete.

Čitajte i: Maja Šuput se ne odvaja od malenog Blooma! Pjevačica blista sa sinom - čak i na neobrađenim fotografijama

Obitelj na putu

Maja već neko vrijeme objavljuje fotografije iz magične Istre u koju je pobjegla na predah, tako je dan ranije poslala ‘razglednicu‘ iz Poreča. Pjevačica je pozirala u tipičnoj primorskoj uličici, odjevena u atraktivnu crveno-bijelu kombinaciju. Kratki topić i uske tajice otkrile su Majin trbuh koji su komentirali mnogi pratitelji.

Ovakvo izdanje posebno ih je iznenadilo, jer otkako je Maja postala majka njene društvene mreže pune su fotografija malenog Blooma. Maja i Bloom su u Istru otišli na predah sa suprugom i tatom Nenadom Tatarinovim. Prije četiri dana pjevačica je otkrila da su se do željene destinacije odvezli autom, te je pokazala kako se maleni u vozilu osjeća odlično.

Neodoljivi mališan uživa u svemu što doživljava sa svojim roditeljima, a prošli su sve - od plaže, izleta, uživanja na terasi hotela do romantičnih večera uz zalazak sunca.

Linker
18. travanj 2024 23:42