Još 25 tjedana do prinove

Maja Šuput je trudna! Sa suprugom Nenadom dirljivom objavom potvrdila sretnu vijest

Pjevačica je na Instagramu objavila da čeka svoje prvo dijete. Prinova dolazi, kaže Maja, kao karika koja je još jedina nedostajala za njihov posebni obiteljski svemir.

Glazbenica Maja Šuput objavila je divnu vijest! Sa suprugom Nenadom Tatarinovom čeka njihovo prvo dijete, a oduševljenje ne skriva. "Dragi moji, od svih objava i najava, imam puno veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime, u našu malu, ali prepunu ljubavi obitelj, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željela i samo je još ona nedostajala za naš svemir", napisala je Šuput u dirljivoj objavi.

Malo je reći da smo oboje u sedmom nebu i da je riječ 'uzbuđenje' doseglo novu dimenziju.

"Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu uspomenu na rast u maminom trbuščiću... Danas slavimo 15 tjedana u nadi da će sljedećih 25 proći ovako lijepo i sigurno za nas. Poželite nam sreću", zaključila je pjevačica objavu kojom je priopćila da čeka svoje prvo dijete.

Ljubavna priča para bajkovita je od samog početka.

Ljubavna priča para bajkovita je od samog početka.

Podsjetimo, ljubavna priča para počela je tijekom ljeta 2017. godine, iako su se Maja i Nenad upoznali već 2015. kada je ona boravila u luskuznom hotelskom kompleksu D-Resort Šibenik, gdje je Nenad bio generalni direktor. Romantična ljubavna veza zaključena je sretno - ulaskom u bračne vode. Svadbu su Maja i Nenad priredili u luksuznoj stanciji Meneghetti za najbliži krug ljudi.

Svadbena kuma Maji je bila Lana Gadžo Čermak, a uz Maju je tog dana bio i njezin prijatelj Marko Grubnić, koju je za svečanu priliku dizajnirao i njezinu vjenčanicu. Nakon toga uslijedilo je romantično putovanje, a bajka se nastavila i u Zagrebu, gdje su useljeli u zajednički dom. Uskoro će u njemu čuti i dječji smijeh!

Čitajte i:

Prvi ples, interijer, torta, minica... Iznenađenjima sa svadbe Maje Šuput i Nenada Tatarinova nema kraja

Udala se Maja Šuput: Pjevačica nosila raskošnu vjenčanicu koju je kreirao Modni mačak

Danas je dan kraljice svadbi: Pogledajte bijelu haljinu u kojoj je zablistala Maja Šuput

Linker
17. travanj 2024 23:17