Božić u punom sastavu

Maja Ciglenečki u novu godinu ušla s najljepšim poklonom: Na svijet je stigao maleni Leon!

Voditeljica na HRT-u javila se nakon blagdana sa sretnom viješću - njezina obitelj proširila se za još jednog člana s kojim su proveli najljepši Božić.

Televizijska voditeljica Maja Ciglenečki, koju smo gledali u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska", nekoliko dana prije Božića rodila je sina Leona. Za Jutarnji list kratko se osvrnula na sam porod.

"Leon je mirna beba, otpočetka je naviknut na žamor kojeg, uz trogodišnjaka, u kući nikad ne nedostaje. Naš stariji sin Luka je odlično prihvatio novu obiteljsku dinamiku, vodi računa o Leonu, nosi mu igračke i tješi ga kad plače", ispričala je Maja koja već ima sina Luku.

image
Maja već ima jedno dijete - sina Luku.




DAMJAN TADIC/CROPIX

"Budući da je porod prošao u najboljem redu i da se dobro osjećam, nije nam bila potrebna dodatna pomoć oko djece i svakodnevnih obveza, tako da smo ovo vrijeme iskoristili za intenzivno druženje naše četveročlane obitelji", dodala je voditeljica koja je, čim je doznala da je trudna, poželjela da do zadnjeg trenutka radi ono što voli.

Trudna voditeljica o prinovi i otkazivanju angažmana u showu: 'Do daljnjega ću nastupati samo za sina'

"Imam sreće što se trudnoća odvijala kako treba i što sam mogla ostati u pogonu sve dosad", rekla je Maja prije nekoliko mjeseci. Njezin sin Luka, priznala je tad, još uvijek nije bio svjestan da će dobiti bracu.

"Vijest nas je iznenadila, ali i jako razveselila. Luka još nije svjestan skorih promjena u obitelji, ali odličan je u interakciji s mališanima, tako da ne sumnjam da će biti pravi stariji brat. Isti dan kad sam otkrila da sam trudna rekla sam to dobroj prijateljici Meliti Hrengek, koja također radi na HRT-u. S obzirom na to da smo se družile tijekom prve trudnoće i da su naši Petar i Luka vršnjaci, ali i prijatelji, bilo mi je jako drago što je naš dogovor za kavu bio baš taj dan", rekla je voditeljica za Slobodnu Dalmaciju.

Linker
17. travanj 2024 23:00