Madonna
 Instagram / ddp USA / Profimedia
Bila je izložena Covidu-19

Madonna preboljela koronavirus, a nije ni znala da ga ima? 'Pozitivna sam na antitijela'

Samoizolaciju Madonna planira prekinuti i otići na dugu vožnju automobilom. Pokazalo se da je pozitivna na antitijela koronavirusa, što znači da je virusu bila izložena, no ne i da je imuna na infekciju ubuduće.

Kraljica popa na Instagramu je otkrila da ima antitijela za koronavirus. U videu nazvanom "Karantenski dnevnici broj 14" Madonna je ispričala kako se testirala na koronavirus i tako saznala da ima antitijela. Poručila je, osim toga, da je sigurna da može izaći vani i udahnuti svježi dah, iako je američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti ustvrdio da, iako je osoba pozitivna na antitijela koronavirusa, to ne znači nužno i da je imuna na opasni virus. Ono što to znači jest da je osoba vjerojatno preboljela Covid-19 infekciju, odnosno virusu bila izložena - bez obzira je li ili nije razvila simptome bolesti. Imunitet na virus time nije garantiran.

Sutra ću otići na dugu vožnju autom, otvorit ću prozor i udahnuti punim plućima. Nadam se da će sunce sjati.

Inače, nedavno se zbog koronavirusa Madonna našla na meti kritika. Izjavila je, naime, da ovaj virus sve ljude čini jednakima, da virusu nije važno jeste li bogati, poznati ili zabavni. "Nije li sjajan ovaj virus pred kojim smo svi jednaki. Što je strašno u tome što nas je sve pretvorilo u ravnopravne na mnogo načina. Divno je što su nam svima jednake mogućnosti", rekla je pjevačica. Nije se našlo baš puno onih kojima su ovakve riječi dobro sjele.

Čitajte i:

Madonna na početku karijere proživljavala pakao: 'Morala sam pristajati na ono što nisam željela'

Ledene kupke, transfuzije i brutalna iscrpljenost: 'Bolovi kroz koje prolazim su preveliki, ovo mi je prava kazna'

Madonna trpi nepodnošljive bolove, liječnik joj je zabranio nastupe

Madonna izdala novi singl i poslala snažnu poruku, poslušajte ga

Linker
19. travanj 2024 22:54