Profimedia, AKM-GSI
BILO PA PROŠLO

Macaulay Culkin triput je rekao 'ne': 'Mogao sam imati milijune, ali izabrao sam sreću'

Iako je svjetsku slavu stekao još kao dječak, Macaulay Culkin od tada je prošao kroz brojne krize - životne i glumačke. Nakon godina izbivanja sa scene, prije nekoliko je godina dobio priliku za povratak - i odbio je, a s njome, čega je sada itekako svjestan, i milijune dolara.

Kada se sjeti da su mu čak tri puta nudili ulogu u danas jednoj od najpopularnijih serija "Teorija velikog praska", američkom glumcu sigurno nije lako. Macaulay Culkin tek je sada otkrio da je odbio jednu od glavnih uloga u toj najgrađivanoj seriji koja se počela prikazivati 2007. godine i koja će ove jeseni krenuti u 12. sezonu.

37-godišnji glumac otkrio je da su ga neumorno naganjali kako bi prihvatio ulogu u "Teoriji velikog praska", ali ga nisu uspjeli uvjeriti jer mu se priča činila blesavom.

Child Actor Macaulay Culkin was seen picking up Three packets of Parliament Cigarettes as a Gas station on Sunset Blvd in West Hollywood, CA. Macaulay was looming fresh fced and in good spirits as he went to the gas station but decided to cover his face on the way out. He was in the back of the car with with Brenda Song while actor Seth Green sat in the front.
<P>
Pictured: Macaulay Culkin
<B>Ref: SPL1543444  240717  </B><BR/>
Picture by: SPW / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
SPW / Splash News

- Došli su i rekli: Bit će dva štreberska astrofizičara i lijepa djevojka koja živi s njima. I to je to - otkrio je Macaulay i dodao kako mu se to uopće nije činilo zanimljivim. Ekipa iz serijala ga je ponovno pokušala nagovoriti - i to još dvaput - ali on je bio uporan, čak i kad ga je menadžer pritiskao da prihvati. Iako Macaulay nije definirao koju ulogu je mogao igrati, svakako se radi o jednoj od glavnih s obzirom na količinu novca za koji smatra da je izgubio.

- Imao bih stotine milijuna dolara sada da sam pristao, ali bih istovremeno udarao glavom o zid i ne bih bio sretan s tim projektom - izjavio je na kraju glumac koji se proslavio još kao dijete ulogom u filmu "Sam u kući", a čije se bogatstvo, iako godinama nije imao značajniju ulogu, procijenjuje na oko 15 milijuna dolara.

I dok on govori o propalim prilikama, glumačka postava serije "Teorija velikog praska" - Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Kunal Nayyar i Simon Helberg zarađuju 900 tisuća dolara po epizodi, a snimaju 24 epizode po sezoni.

Profimedia

Linker
14. travanj 2024 10:15