Izabel Kovačić u novoj kampanji za vlastiti brend Lunilou.
 Sanja Jagatić
Napokon pokazala trbuh

Lukava Izabel! Ovo je razlog zašto nitko nije znao da je supruga poznatog nogometaša trudna

Iako je vrlo vješto mjesecima skrivala trbuh, dizajnerica ga je konačno pokazala.

Slavne dame pribjegavaju raznim metodama prikrivanja trudnoće, jer žele zaštititi svoju privatnost i tu vijest nisu spremne podijeliti baš sa svima. Neke uopće ne izlaze iz kuće, druge se zakamufliraju da ih nitko ne prepozna kad jesu van doma, dok treće imaju posebne trikove.

Među ovima posljednjima je i Izabel Kovačić, dizajnerica i vlasnica eko-brenda Lunilou i supruga nogometaša Matea Kovačića, koja je mjesecima uspješno skrivala trudnički trbuščić. Sretnu vijest otkrila je na vrlo simpatičan i promišljen način - u kampanji za novu kolekciju svog brenda.

No ni tada nitko ne bi primijetio da je Izabel trudna da nije objavila fotografiju na kojoj se drži za trbuh jer joj ga je bijela haljina vješto prekrivala.

Ako bacite oko na njezin Instagram profil, vidjet ćete kako je Izabel čak i prije "hinta" da čeka prvo dijete nosila širu odjeću ili pozira pod određenim kutevima kako trbuščić ne bi bio vidljiv.

Ne želi isticati trbuh

Ova njezina modna navika nastavila se i kasnije jer Izabel očito ne voli isticati trbuh na fotografijama. Trenutno uživa u plovidbi morem i ponovno odjećom skriva trudnoću.

Na jednoj fotografiji pozirala je uz morsku pozadinu u bijeloj tunici, s maramom na glavi i bez šminke, dok na drugoj sjedi na palubi broda u širokoj majici i s dekicom preko trbuha, uživajući u zalasku sunca.

Ipak, Izabel se na najnovijim fotografijama odvažila i pokazala trbuh u svoj svojoj veličini. Lice joj se ovoga puta ne vidi kako bi trbuh bio u prvom planu.

Izabel i Mateo u vezi su još od 2010. godine. Zaljubili su se kao srednjoškolci te su ih naposljetku spojile nedjeljne mise. On je u župi bio ministrant i za oko mu je zapela ljepotica koja je pjevala u župnom zboru Lilium. Sedam godina nakon toga vjenčali su se u 17. lipnja 2017. u župi Sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, a uskoro će im se životi potpuno promijeniti.

Čitajte i:

'Hrabar je!': Izabel Kovačić skinula sve sa supruga Matea

Izabel Kovačić otkriva kako je s Mateom napustila London: 'Ovdje smo puno sigurniji i mirniji'

Skromno slavlje najskupljeg nogometaša Hrvatske! Izabel bez šminke, Mateo uz tortu i poruke ljubavi

Šuškanja su bila točna! Izabel Kovačić u novoj kampanji pokazala trudnički trbuščić

Linker
17. travanj 2024 06:14