Odbrojavanje

Luka Modrić moralna je podrška imenjaku Perošu, zvijezdi popularne serije ‘La Casa de Papel‘

Kapetan hrvatske reprezentacije uživa u društvu imenjaka Luke Peroša dok sitno odbrojavaju do novih nastavaka popularne serije ‘La casa de Papel‘ u kojoj je Peroš odigrao ulogu jednog od pljačkaša.

I reprezentativac Luka Modrić jedan je od velikih obožavatelja popularne serije "La Casa de Papel", koji su jedva dočekali današnji datum kada na Netflixu izlazi nova, peta sezona, a koja će se prikazivati u dva dijela.

Za gledanje novih napetih epizoda Modrić se priprema u društvu glumca Luke Peroša koji je svjetsku popularnost stekao upravo ulogom Marseillea, jednog od pljačkaša u seriji.

Čitajte i: Brižan tata, pažljiv sin i zabavan prijatelj: Luka Modrić uživa u Hrvatskoj s obitelji i kolegama

"Moralna podrška od Kapetana. Nepodnošljiva lakoća postojanja kad se zoveš Luka. Imenjače, hvala na potpori, uživaj u seriji", napisao je¸ponosno glumac poznat po ulogama u domaćim serijama poput "Kud puklo da puklo" i "Larin izbor" u opisu fotografije na Instagramu na kojoj pozira s Modrićem.

Čitajte i: Naš glumac iz serije ‘La Casa de Papel‘ diže uzbuđenje povodom izlaska novih nastavaka: ‘Još četiri tjedna kume!‘

Najbolji nogometaš svijeta 2018. fotografiju na kojoj s glumačkim imenjakom pozira u bijeloj košulji podijelio je na Instagram storyju dodavši u pozadini pjesmu "Bella Ciao" koja je obilježila samu seriju, a u kojoj je njegov imenjak Peroš dobio ulogu nakon što se prije nekoliko godina zbog ljubavi preselio u Barcelonu.

Linker
21. travanj 2024 01:56