Instagram
čista sreća

Lucija Lugomer otvorila srce i dušu: 'Ovaj mi je dan još važniji od vjenčanja'

"Prijatelj, ljubavnik, cimer, najbolji suprug i zet... sve je to meni ime Daniel", napisala je poznata hrvatska ljepotica na Instagramu, uz album romantičnih fotografija.

Prije samo nekoliko mjeseci, 09.lipnja 2018. godine, najpoznatija hrvatska plus-size manekenka Lucija Lugomer rekla je 'da' svom dugogodišnjem dečku.

25-godišnja mladenka, odjevena u dugačku haljinu od 30 metara ruskog satena, s peplumom oko struka, te se subote udala za poduzetnika Danijela Grlića u zagrebačkoj crkvi u kojoj su se prije 34 godine vjenčali njezini roditelji, a par cijelu večer nije mogao skinuti osmijehe s lica.

Otac Željko Lugomer Luciju je vodio do oltara, a pri tome oboje nisu mogli suspregnuti suze radosnice. Ispod dugačke haljine nazirale su se vjenčane cipele brenda Shoolala, ručno rađene u Italiji.

Tada su, kako je pisalo na pozivnici, mladenci krenuli u putovanje u jednom smjeru, a razdragana Lucija danas se sjetila još jednog datuma, koji je, kako kaže njoj još i bitniji od samog vjenčanja.

Instagram

Prije pune tri godine, Lucija i njezin dragi su se upoznali i počeli družiti, a prijateljski odnos brzo je prerastao u nešto puno značajnije...

"Je, desilo nam se i vjenčanje koje većina ljudi u životu toliko priželjkuje. Nisam neki nepopravljivi romantik od žene, ali danas... eh, danas je druga priča. Pamtim taj dan jaaako dobro ali, da vam budem iskrena, 25.09.2015. meni je još bitniji dan u životu. Zašto? Zato što me upravo taj dan život spojio s ovom prekrasnom dušom od čovjeka", napisala je razgaljena Lucija uz album romantičnih fotografija na Instagramu.

Instagram

"Toliko sam ponosna na nas što smo prepoznali ljubav među nama, nikada o njoj nismo puno filozofirali već je jednostavno odlučili maziti i paziti. Od prijatelja - do najboljeg prijatelja i u nevolji, prekrasnog partnera, do najboljeg cimera ikad, divnog brata čije je rame najsigurnije mjesto na svijetu, prekrasnog sina koji cijeni i voli svoje roditelje, prijatelja koji bi učinio nevjerojatne stvari za svoje prijatelje, ljubavnika koji primjećuje i najmanju sitnicu do najboljeg muža i zeta na svijetu... sve je to meni ime Danijel u životu. Meni je najbolji na svijetu i da mi nije muž bila bih iznimno sretna da ga mogu zvati svojim prijateljem. I ne kažem to tek tako, danas slavimo 3. godinu otkako je ovaj svijet postao ljubavno gnijezdo za nas dvoje. Stvaramo, trudimo se, učimo jedan od drugoga, iz svake prepirke izvučemo najbolju poruku, nikada ne odustajemo, volimo i živimo! Nikada nismo bili skandalozni, naša ljubav je iskrena i ne dijelimo je sa svakim. A ja nam želim da si zauvijek budemo upravo ovakvi, meni je to i vise nego dovoljno. Ljubavi, srce mi se smije! Sretna nam godišnjica, ona najbitnija".

Instagram

Linker
19. travanj 2024 11:59