Lucija Lugomer
 Instagram
već imaju ime

Lucija Lugomer otkrila spol i ime za bebu, ali i u čemu će sigurno biti spretna

Početkom srpnja naša najpoznatija plus size manekenka objavila je da sa suprugom očekuje njihovo prvo dijete, a sada je svojim pratiteljima otkrila spol i ime koje će nadjenuti bebi.

"Sreća naša kada samo idemo po svadbama! Sreća naša pa će Leon jednoga dana biti pravi mali plesač - Yes! It’s a BOY (Da, dečko je!)", objavila je Lucija Lugomer na svom Instagramu i razveselila obožavatelje koji su se u komentarima pridružili s dobrim željama. Trudnoća joj dobro pristaje jer sa suprugom pored sebe manekenka zaista blista!

Na fotografiji je Lucija pozirala sa suprugom, poduzetnikom Danijelom Grlićem, s kojim se zabavljala na svadbi. Lucija i Danijel vjenčali su se 9. lipnja prošle godine u zagrebačkoj crkvi Sv. Blaža, baš onoj u kojoj su se vjenčali i njezini roditelji, a vijest o trudnoći došla je kao poklon za prvu godišnjicu braka.

Instagram

"Jedno je zaljubiti se u nekoga, drugo je voljeti nekoga, a treće je odabrati baš njega za oca svog djeteta", napisala je u srpnju manekenka i potvrdila da je trudna, dok je u rukama držala bijeli dječji body na kojem na engleskom jeziku, piše: dečko 2015., suprug 2018., otac 2020. Prije braka, Lucija i Danijel u vezi su bili četiri godine.

Linker
05. travanj 2024 11:53