Elegancija ili ekstravagancija?

Ljubavne rivalke u zapaženim izdanjima: Što bi rekao njihov bivši?

Na partyju Vanity Faira pojavile su se Kim Kardashian i Julia Fox koje povezuju dvije stvari - neobičan modni ukus i Kanye West koji želi da ga se sada zove Ye.

Među zvijezdama koje su se pojavile na oskarovskom partiju Vanity Faira bile su i dvije bivše glazbenika Kanyea Westa - njegova odnedavno bivša supruga Kim Kardashian i bivša djevojka Julia Fox, obje u zapaženim modnim izdanjima.

I dok se Kim pojavila u plavoj haljini sa šlepom i sunčanim naočalama, Julia je zaintrigirala javnost u kožnoj haljini s imitacijom ruke koja izgleda kao da je guši. Osim neobične haljine, glumica je nosila i kožnu torbicu s apliciranom ljudskom kosom. Julijin look potpisuje modna kuća Balenciaga i Hans by Han Kjobenhavn. Naime, glumica se nije mogla sjetiti prezimena osobe koja je radila na njezinome posljednjem looku jer je, kako je izjavila, Nijemac. Riječ je zapravo o dizajneru iz Kopenhagena.

POGLEDAJTE GLORIA RED CARPET REPORT

image

Kim se na partyju pojavila u plavoj haljini sa šlepom i sunčanim naočalama.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Iako su Juliju optuživali da oponaša lookove svoje rivalke Kim, može se reći da je njezino posljednje izdanje znatno ekstravagantnije od onoga u kakvom se pojavila Kardashian, a mnogi su već počeli komentirati kako će ruka na Julijinoj haljini inspirirati mnoge da je usporede sa skandalom koji su izazvali Chris Rock i Will Smith.

"Sutrašnji komentari će biti ludi, ali nije me briga. Zabavljam se i to je sve što je važno", kazala je Fox.

image

Julia je zaintrigirala javnost u kožnoj haljini s imitacijom ruke.

MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Fox je svoj outfit upotpunila svojim zaštitnim znakom, crnim tušem na očima, a otkrila je i da ga je sama nanijela. U svakom slučaju, njezin će look svakako ostati zapamćen, a postavlja se pitanje je li se Kanyeu više svidio outfit kakav je imala Kim ili Julijina ekstravagantna kombinacija.

S ovogodišnje dodjele Oscara izdvajamo:

Linker
19. travanj 2024 16:37