uoči svadbe

Ljubavna priča Jelene Veljače! Turšića je upoznala slučajno i nakon par rečenica pristala na spoj - ostalo je povijest

U subotu će se glumica, scenaristica i spisateljica udati za svog zaručnika Vita Turšića kojeg je upoznala sasvim slučajno, ali je samo nekoliko rečenica bilo dovoljno da zakažu spoj i zaljube se. Nakon svih prekida i rastave dva braka, Jelena nije izgubila vjeru u ljubav te vjeruje da će treći brak biti za zauvijek.

Za Jelenu Veljaču ova subota, 12. lipnja 2021. bit će veliki dan. Naime, scenaristica i spisateljica reći će veliko ‘da‘ svom zaručniku Viti Turšić, bivšem savjetniku Ive Josipovića i Kolinde Grabar Kitarović. Vjenčanje će se održati u Zagrebu, a Jeleni će ovo biti treći brak.

Čitajte i: Treća bračna sreća Jelene Veljače: Ove će subote izreći veliko ‘da‘ Viti Turšiću

Jelena i Vito u vezi su oko godinu dana, a upoznali su se na posve neuobičajenom mjestu. Naime, Vito je nju ugostio svom podcastu "BizCasting", gdje su razgovarali o mnogim temama. Prilikom upoznavanja pitao ju je "Diramo li se?" misleći na koronu, a Jelena mu je na to rekla: "Pa može, hajde, zbog vas ću riskirati".

Bilo je očito koliko među njima frcaju iskre, bez obzira na pošalicu kojom ju je odmah na početku počastio, a koja se njoj nije svidjela: "Iako je lipanj, danas je s nama Jelena Veljača". Vitu je Jelena potpuno zaludjela, baš kao i on nju te je ljubavi i braku odlučila dati još jednu šansu.

"Udala bih se i treći put, teoretski, jer vjerujem u ljubav i jer vjerujem u odnose koji traju. S druge strane, nakon dva teška razvoda, teška u emotivnom smislu, zaista bih morala dvostruko vjerovati da je taj treći put zaista zauvijek", rekla je svojedobno Jelena iza koje su dva propala braka i nekoliko bivših veza.

Čitajte i: Fotografije sve otkrivaju: Šarmantni Vito potpuno je zaludio Jelenu Veljaču

Zaljubila se na setu

Pažnju je privukla još 2004. kada je glumila u seriji Villa Maria, a na snimanju je upoznala 14 godina starijeg Romana Majetića s kojim je bila u vezi tri godine. Šuškalo se da su prekinuli zbog njegove nevjere, no ni on ni ona nisu ni potvrdili ni demantirali te navode.

image
Jelena i Roman Majetić na partyju povodom početka nove sapunice ‘Ponos Ratkajevih‘.
NEJA MARKIČEVIĆ/CROPIX

Jelenu je nakon nekog vremena ponovno privukao kolega, ali ovoga puta Janko Popović Volarić za kojeg se i udala 2009. nakon dvije godine veze. Njihova bračna sreća potrajala je svega tri godine, a razišli su se, kako su rekli, zbog nepremostivih razlika. Ipak, ostali su u dobrim odnosima te ih razvod nije i poslovno razdvojio.

Janko je dobio ulogu u Jeleninoj seriji "Larin izbor" te je svojedobno rekao da oboje previše vole svoj posao da bi dozvolili da privatni život utječe na njega. Također, razvod od Jelene nazvao je svojim velikim životnim porazom.

Na snimanju spomenute serije, Jelena je upoznala glumca Filipa Juričića te se šuškalo da je u njemu pronašla "utjehu". Međutim, vezu nisu nikada potvrdili, iako su u centru Zagreba uhvaćeni kako se ljube. No, ni njihova veza nije bila dugog vijeka - prekinuli su nakon samo nekoliko mjeseci.

Čitajte i: Jelena Veljača više ne skriva koliko je zaljubljena: ‘Nisam znala da i takvi postoje‘

Nakon Juričića, Jelena je ljubovala s producentom Samirom Šećerkadićem te su zajedno ljetovali na Hvaru, uživali u međusobnom druženju i brojnim ručkovima i večerama. Trajali su, doduše, samo nekoliko mjeseci.

Drugi veliki brak

Dok je radila na predstavi "Prava stvar", upoznala je 11 godina starijeg glumca Dražena Čučeka koji joj je u predstavi glumio ljubavnika. Nitko nije mogao zanemariti iskre koje su među njima frcale na premijeri predstave u zimu 2014.

Za njega se udala u tajnosti 2015. dok je bila trudna s njihovom kćeri Lenom, a slavlje je održano u jednom zagrebačkom restoranu. Bilo je skromno, a svadbenu tortu podijelili su sa svima koji su se našli u restoranu.

image
Dražen Čuček i Jelena Veljača.
RANKO SUVAR/CROPIX

No, i ovaj brak trajao je samo tri godine - razveli su se 2018., a Čuček je za Gloriju iskreno progovorio o razlogu razvoda s Jelenom.

"Nedostajao mi je osjećaj poštovanja. Moj osobni prostor, životna vibracija na kojoj funkcioniram nije se poštivala. Kada vam netko okupira teritorij, imate potrebu vratiti ga. Imao sam potrebu vratiti svoj osobni prostor, svoju slobodu, autonomnost i glas", rekao je Čuček.

Čitajte i: Dražen Čuček prvi put govori o propalom braku: ‘Nedostajao mi je osjećaj poštovanja, moj osobni prostor, sloboda i glas...‘

Ponovno sretna

No, samo godinu dana nakon razvoda, Jelena je upoznala direktora prodaje RTL televizije, Ivana Gala. Neko su vrijeme skrivali da su zaljubljeni, no onda se scenaristica na svom Instagram profilu pohvalila da ima novog dečka.

"Sretan rođendan muškarcu zbog kojeg je život poput šetnje kroz park, nisam znala da i takvi postoje", napisala je vidno sretna Jelena te podijelila njihovu zajedničku fotografiju.

Svoju romantičnu vezu nisu komentirali dosta dugo, no Jelena se ipak otvorila u ekskluzivnom intervjuu za Gloriju u kojem je rekla da joj je Ivan velika podrška.

"Nikad ne bih ušla u ozbiljnu vezu s nekim tko nema feminističku crtu u karakteru i ponašanju. Mislim da Ivanu nije teško živjeti s feministkinjom, ali uvijek je izazov živjeti s nekim tko je medijski jako eksponiran. To je neprirodno, jer intimna veza po definiciji ne može imati javni karakter. A Ivan očito ima slične stavove o životu kao i ja, inače se ne bismo uspjeli zaljubiti", otkrila je Jelena.

Treća sreća

Ivan i Jelena su svojoj vezi davali nekoliko šansi prije nego su se odlučili razdvojiti 2020. godine. U lipnju prošle godine upoznala je Vita Turšića i odmah pala na njegov šarm. Nakon upoznavanja u podcastu BizCasting, naši su ih fotografi uhvatili na romantičnoj večeri u centru Zagreba, a friško zaljubljeni par nije se ni trudio sakriti.

image
DAMJAN TADIĆ CROPIX

"Vito i ja smo od prvog trenutka upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju, dakle uopće nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav. On je briljantno pametan, utješno iskren, nježan i beskrajno duhovit", rekla je nedavno u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

Kada je riječ o bivšim muževima, Jelena je rekla da ih još uvijek voli na neki način. "Ta ljubav i dalje postoji u nekom paralelnom svemiru", sigurna je.

Linker
20. travanj 2024 00:48