Nikako da preboli

Ljubavna jadikovka Shawna Mendesa: ‘Tek sada sam shvatio da sam posve sam‘

Kanadski kantautor je uoči svoje sjevernoameričke turneje ovog proljeća i ljeta objavio novu pjesmu o raskidu s Camilom Cabello, tužnu baladu o slomljenom srcu, priznajući fanovima da je nije prebolio

Kanadski kantautor Shawn Mendes još se bori s tugom zbog prekida s pop zvijezdom Camilom Cabello u studenom prošle godine. Umjesto da nastavi dalje i pruži priliku drugim djevojkama koje se, zacijelo, vrzmaju oko zgodnog autora hita "It'll Be Okay"- on sve dublje tone u depresiju. Nedavno je na Instagramu objavio video u kojem je napokon progovorio o bolnom raskidu, što bi mogla biti svojevrsna poruka Camili da mu se vrati.

"Ne shvaćate kako je kad prekidate s nekim, vjerujući da činite pravu stvar, nespremni za tugu koja dolazi kasnije", rekao je sjetnog izraza lica sjedeći za svojim klavirom, prenosi CNN.

Kao da je osjetio upitne poglede fanova, dodao je da nema koga nazvati kad ga uhvati osjećaj panike.

“Koga da zovem kad sam kao, f...ing, na rubu? Pogodila me surova stvarnost, činjenica je da mi tek sada "sjeda" koliko sam usamljen. Sam sam. Mrzim taj osjećaj", izjavio je. Nevjerojatno otvoren video, kakav dosad nije objavio, pojavio se nedugo nakon njegovog nastupa prošlog vikenda na festivalu South by Southwest (SXSW u Austinu u Teksasu, izvješćuje Yahoo.

image

Shawn Mendes i Camila Cabello prekinuli su nakon dvije godine veze

BROSNYC/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Shawn Mendes i Camila Cabelo ponovno zajedno? Ne mare za objektive paparazza

Tom prilikom je premijerno izveo novu baladu (o prekidu) "When You're Gone" . S obzirom na njegov utučen izraz lica dok je pjevao, nije potrebno isticati tko ga je nadahnuo. Nastupom u Teksasu najavio je početak sjevernoameričke turneje - ovog proljeća i ljeta nastupa u Kanadi i Americi, dok se u svibnju 2023. turneju nastavlja u Europi. No pitanje je kako će izdržati tolike koncerte boreći se s ljubavnim jadom? Njegova bivša nedavno je za Apple Music izjavila da ga još uvijek voli. Pametnom dovoljno. Fanovi ga, ponukani tolikim jadikovkama, pitaju: "Shawn, pokreni se. Što čekaš?".

Linker
23. travanj 2024 03:29