Neja Markičević / hanza media
čestitamo!

LJUBAV NA PRVI POGLED! Damir Urban objavio je prvu fotografiju iz bolnice s prinovom

Riječki glazbenik i njegova 12 godina mlađa supruga Milica proširili su obitelj za jednog člana.

Damiru Urbanu (50) i njegovoj supruzi Milici (38) stigla je prinova u obitelji nakon 12 godina provedenih u braku. Za glazbenika ovo je treće dijete, iz prvog braka s Goranom Milojević već ima 17-godišnjeg sina Malika, a s Milicom ima sina Istoka Zolu.

"Sporo rasti mala vrbo", napisao je glazbenik Damir Urban uz fotografiju gdje prinovu prvi puta drži u naručju u Klinici za ginekologiju i porodništvo Rijeka.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

sporo rasti mala vrbo...

Objavu dijeli Damir Urban (@damir.urban)

"Rasplakala sam se od sreće! Čestitam prije svega starijoj braći, a onda mami i tati i svima vašima! Sjaj mala Iskrice!", stoji među čestitkama pa mnogi pretpostavljaju da su sretni roditelji to ime dali svojoj prinovi....

Prije šest mjeseci je glazbenik objavio spot za pjesmu Iskra. " Sporo rasti mala vrbo, dug je put, a ovaj svijet te čeka", riječi su pjesme. Režiju spota potpisuju Damir Urban i Milica Czerny Urban, dok Milica potpisuje i fotografiju te montažu. U spotu gostuju kćeri Ljupke Gojić i Mihaela Mikića - Jana Sienna i Mila Amelie.

Damir i Milica zaljubili su se 2002., dok su njoj bile 22 godine. Tada su se vjenčali u hotelu Draga di Lovrana. Milica je prvog sina Istoka Zolu rodila u lipnju 2015. godine, u Rijeci.

Nakon što je dobio sina Istoka Zolu poznati glazbenik je preokrenuo svoj uobičajen ritam...

"Bitno nam je da dijete ima svoj ritam pa smo mu podredili sve druge obiteljske aktivnosti. Jako nam je važno da je naš sin svaku večer oko devet u krevetu, a ustaje između šest i sedam. Zahvaljujući tome postao sam dnevni tip pa mi se i glazba potpuno promijenila. Zvuči nevjerojatno, ali potpuno drukčije se piše u ranim jutarnjim satima nakon prospavane, nego nakon neprospavane noći. I pristup poslu mi se promijenio: postao sam samokritičniji, odgovorniji, promišljeniji... Nekad sam, primjerice, pisao ne obraćajući pažnju kakvu poruku šaljem i hoću li tekstom nekoga povrijediti, a sad pazim na svaku riječ i zarez", rekao je...

Linker
06. ožujak 2024 08:12