BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
oaza slavne obitelji

Ljubav je na selu: David Beckham totalno promijenio život i uživa kao nikad do sada

U Velikoj Britaniji još uvijek je na snazi karantena, a Beckhamovi uživaju daleko od znatiželjnih fotografa na svom luksuznom seoskom imanju van grada.

"Prekrasna šetnja s mojim prekrasnim curama", napisao je kraj fotografije David Beckham koji je u šetnji s Harper i njihovim fotogeničnim kućnim ljubimcima. Bivši nogometaš i njegova obitelj na početku karantene u ožujku su otišli u njihovu seosku kuću u Cotswolds blizu Oxforda.

Various, UNITED KINGDOM  - DAVID BECKHAM PICTURED IN THIS CELEBRITY SOCIAL MEDIA PHOTO.

*

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 519649063, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN UNITED STATES, Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Harper je u obitelj bivšeg nogometaša i modne dizajnerice došla nakon tri sina, a čini se da je prava miljenica obitelji. Victoria je u jednom intervjuu izjavila kako joj je Harper jednog dana došla i rekla da želi igrati nogomet. "Harper obožava sport. Ponaša se kao dečko jer je ipak okružena s tri velika brata. Kada mi je rekla da želi igrati nogomet, osjećala sam se kao da mi je netko zabio nož u srce", rekla je Victoria u šali.

"Ona obožava nogomet! Dečki više ne igraju što mi slama srce", izjavio je Beckham.

Slavni tata je osmogodišnju kći izveo u šetnju u obližnja polja kraj njihove kuće od šest milijuna funti s njihovim psima pasmine koker španijel Oliveom, Figom i novim članom obitelji.

Ni tmuran dan nije ih zaustavio da uživaju u prirodi, a David u šetnji nosi dizajnerske Dubarry čizme od oko 2 tisuće osamsto kuna.

Njihovo seosko imanje ima devet spavaćih soba u tri odvojene građevina povezane modernim, staklenim produžecima. Ovo pitoreskno englesko seoce, nazvano Chipping Norton kupili su prije tri godine, a tamo dolaze brojni poznati kad se zažele mira i tišine, poput Kate Moss i princa Harryja.

Čitajte i:
David Beckam priznao problem koji muči velik broj muškaraca i podijelio rješenje koje ga je 'spasilo'

Slavne muškarce izolacija je natjerala na drastičnu promjenu: Neke od njih jedva prepoznajemo

Beckham donio hrabru odluku: Tvrdi da je to morao učiniti, a mnogi se pitaju je li bilo nužno?

Linker
19. travanj 2024 06:35