Mirna Maras sa svojom Meri
 Instagram
TKO RANO RANI...

Ljeto u gradu Mirne Maras i njezine Meri: 'Ovako bi mogle cijeli dan'

Ljeto je za obitelj s malom bebom ipak najmirnije u okrilju vlastitog doma, pa makar to značilo ostanak u Zagrebu veći dio ljeta! Iako srpanj sa suprugom Željkom Batinićem i četveromjesečnom bebom provodi u uzavreloj metropoli, Mirna Maras Batinić sretna je u svakodnevnim šetnjama sa svojom mezimicom.

Zagrebački park Bundek, kojeg krasi prekrasna šetnica uz jezero, omiljena je i gotovo svakodnevna destinacija voditeljice Mirne Maras Batinić s kćerkicom Meri koja satima spava na svježem zraku u kolicima. Opuštanje je to i za mamu Mirnu – beba je vani zadovoljnija i mirnija, a kućanske obveze ostaju – kod kuće! A jutros su iz kuće izašle već oko osam sati!

Kako je voditeljica nedavno rekla za portal Gloria.hr, s bebom je od 0-24 sata na dan, osim tri sata petkom navečer kad odlazi u studio na snimanje Eurojackpota. Bebu tada najčešće čuva tata Željko. Na morskom odmoru sretnoj trojčici pridužit će se i četvrti član obitelji, Mirnin sinčić Niko, kojeg je dobila dok je bila u braku s kondicijskim trenerom Mariom Valentićem. Niko je odmah nakon školskih praznika otišao na jug djedu i baki jer voli bezbrižne igre na selu, dio ljeta je i s tatom, no svaki dan zove i pita za sestricu koju, povjerila nam je Mirna, beskrajno voli.

instagram

Instagram
Mirna Maras sa svojom Meri

Linker
19. travanj 2024 10:40