Novi hit

Ljetna nostalgija: Crvena jabuka emotivnom pjesmom i poznatim zvukom priziva ‘Miris Bosne u sitne sate‘

Legendarna grupa objavila je novi singl i spot s aktualnog albuma ‘Tvrđava‘, kojim je odala počast zemlji uz koju su neraskidivo vezani.

Mnogo puta dokazani hitmejkeri, Crvena Jabuka ponovno su opravdali taj naziv, objavom novog singla i spota "Miris Bosne u sitne sate". Nježna i nostalgična pjesma priziva spokojne pejzaže koji se nizaju u spotu, a koje je Dražen Žerić Žera savršeno opjevao.

Željko Krznarić, autor stihova pogodio je Žerinu emociju koju osjeća prema svom rodnom Mostaru i Sarajevu u kojem je odrastao, a Dragan Spajić glazbom uobličio u još jednu prekrasnu baladu. Za jednu od najpopularnijih grupa u regiji jednostavno nema predaha. Tijekom koncertne stanke objavili su aktualni album "Tvrđava" s kojeg nižu hitove, a ovo ljeto unatoč strogim mjerama privlače publiku željne dobre glazbe.

Pogledajte video

"Miris Bosne u sitne sate

Srce ovdje tugu krije

Ako mi noćas treba išta

To je miris moje čaršije

Ako mi išta dušu grije

To je miris moje avlije", refren je to nove pjesme i singla koji je objavila legendarna Crvena Jabuka.

Čitajte i: Dražen Žerić Žera: Otkad je Facebooka, ne muljamo žene

I nakon 35 godina aktualni

Nedavno su tako na tvrđavi sv. Mihovila oduševili šibensku publiku kojoj nije bio problem doći ni sat vremena ranije kako bi zbog stroge kontrole na ulazu na vrijeme zauzeli svoje sjedala. Crvena jabuka nizala je hitove, a publika u isti glas pjevala sa Žerom koji je priznao da mu virtualni koncerti, koliko god bili nužnost, nisu nimalo dragi. Sva sreća pa je njihova ljetna koncertna sezona popunjena.

Bezvremenske pjesme obilježile su njihovu više od 35 godina dugu karijeru, a jednu od njih "Da znaš da me boliš" nedavno su mediji proglasili pjesmom koja je obilježila povijesno spajanje hrvatskog teritorija Pelješkim mostom.

Linker
19. travanj 2024 01:06