iNSTAGRAM
NEDALEKO ŠIBENIKA

Ljetna idila Jelene Veljače i Dražena Čučeka s njihovom Lenom

Cijeli ovaj tjedan scenaristica, glumica i kolumnistica Jelena Veljača u objavama na društvenim mrežama nije propuštala naglasiti da njezina obitelj sitno broji do odlaska na odmor, naglašavajući time koliko jedva čekaju morske dane. I napokon su sinoć uživali u zalasku sunca na Zlarinu!

Malena Lena, kćerkica Jelene Veljače i njezinog supruga, glumca Dražena Čučeka, već prvi dan, otkrila je mama, nije izlazila iz mora! Ponosne roditelje to je ispunilo srećom, a Jelena je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama podijelila jedan prekrasan trenutak uz zalazak sunca, gledajući prema morskoj pučini… Zaljubljeni supružnici sa svojom će djevojčicom u morskim radostima uživati dva tjedna nakon čega se vraćaju u Zgareb gdje ih čekaju radne obaveze.

Jelena i Dražen roditelji su postali prije 19 mjeseci i svaki slobodni trenutak provode sa svojom mezimicom, a otok Zlarin zasigurno im pruža sav mir i ljepotu prirode koju mogu poželjeti, daleko od gradske vreve i svakodnevnih obaveza kod kuće.

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

A koliko ju je majčinstvo promijenilo, Jelena je svojedobno opisala i u kolumni za Jutarnji list:

'Bila sam već trudna, kad su Neki Ljudi iz susjedstva urlali na mene jer “naši psi laju ispred njihove zgrade, a oni imaju malu djecu!” Ako sam bila nepoštena, a jesam, sve mi se vratilo, naravno, Leninim rođenjem, ravno kao bumerang u lice, i pokušavam istovremeno biti dalje i One (žene bez djece), moje najdraže prijateljice, koje piju kad se sjete, kad im paše, i dolaze kući baš isto tako, i One, žene s djecom, koje čitaju etikete i pridržavaju se rasporeda makar padaju s nogu, koje znaju sve o otpuštanju mlijeka i koje razumiju, bez riječi, borbu s dohranom, borbu s gramima, borbu s puzanjem i okretanjem i reakcijama na cjepiva, i mjesta u vrtićima.

One, koje kasne u jaslice po svoju djecu, One, koje se izgladnjuju a da to nitko ne zna, ne da bi bile mršave, već jer jednostavno ne stignu, i One, koje ne stignu predati tekst, i One, koje osuđuju, kao producentice, kašnjenje s epizodama. One, sa savršenim frizurama, i One, kojima je odlazak frizeru kao spa centar na privatnom otoku usred Tihog oceana. Sve smo mi One, sjetite se toga kad ste na drugoj strani. Kad kažem One, mislim na One druge, upravo na njih. I one ljute, koje nemaju pojma, i one ljute, koje imaju.'

Spica / Zagreb 29.06.2017. / foto: Maja Jurovic / Jelena Veljaca i Drazen Cucek i kcer Lena
Maja Jurović

Linker
20. travanj 2024 14:58