SLAVNA SPORTAŠICA

Ljepotica ‘podigla‘ temperaturu! Sandra Perković s pićem u ruci pozirala na plaži i oduševila pratitelje

Nakon naporne sezone, Sadra je otputovala u daleke krajeve, a iako ne želi otkriti gdje se točno nalazi, gotovo svakodnevno dijeli trenutke s ljetovanja na društvenim mrežama.

Bacačica diska i jedna od naših najboljih sportašica svih vremena Sandra Perković odlučila je posljednjih nekoliko tjedana uzeti vrijeme za sebe. Otputovala je u daleke i egzotične krajeve, no nije otkrila gdje točno uživa. Nesumnjivo, rajske pješčane plaže, njezin tamnoputi ten i jarko sunce otkrivaju kako bacačica vrijeme odmora zna jako dobro iskoristiti. Besprijekornu liniju ponovno je pokazala pozirajući na pješčanoj plaži u dvodijelnom bež badiću, a u ruci je držala piće.

"U savršenom svijetu, svi bi imali čašu šampanjca, baš svaki dan. Nadam se da svi uživate u nedjelji", napisala je Sandra. U komentarima su joj brojni obožavatelji, ali i naši poznati, pisali kako je zaista "kraljica", ali i "boginja" te dijelili razne pozitivne komplimente. Pohvalila se i kako cijeli dan provodi na plaži, slušajući glazbu, kupajući se i sunčajući. Kod nje ljetu zaista nema kraja. Rujan je provela s dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem u Dubrovniku. Otkrivali su okolicu u vožnji na kvadovima, ali i uživali u dolini Neretve gdje su se počastili s domaćim mandarinama.

"Kada si ovdje u lijepom dubrovačkom kraju, nešto što se ne smije zaobići je prekrasan botanički vrt Tresteno. Nema stvari koja bi bila tako vrijedna proučavanja kao priroda", napisala je Sandra te pozvala i pratitelje da istraže hrvatski jug.

Čitajte i: Sandra Perković raznježila obožavatelje rijetkom fotografijom s dečkom: 'Ljubav oslabljuje jake, a jača slabe'

Planira vjenčanje s partnerom

Prije godinu dana u intervjuu za Gloriju rekla je kako uskoro planira vjenčanje s dugogodišnjim partnerom, ali i kako razgovaraju o prinovi. Pritom je naglasila kako će karijeru nastaviti i kada rodi, a poziranje pred profesionalnim fotografom nije joj bio problem. To dokazuje svakodnevno i na svom Instagramu, a sve je posebno raznježila zajednička fotografija iz Dubrovnika s Edisom kojem je napisala i posvetu.

image
Sandra Perković sa životnim partnerom Edisom Elkasevićem.
MARIO POJE

"Ljubav oslabljuje jake, a jača slabe! Budale čini mudrima, a mudrace budalama, pali strasti, gasi razum; jednom riječju, preokreće sve naopako", napisala je slatkorječiva sportašica.

Čitajte i: Sandra Perković o velikim životnim promjenama: 'Nastavit ću karijeru i nakon što rodim'

Linker
10. travanj 2024 09:53