NJUJORŠKI IZLET

Lily Collins kontrira trendovima: Zapaženo modno izdanje ikone modnog stila

Zvijezda serijala ‘Emily u Parizu‘ trenutačno promovira i film ‘Windfall‘ u kojem igra glavnu ulogu, a režirao ga je njezin suprug Charlie McDowell s kojim se vjenčala u rujnu.

Britanska glumica Lily Collins je savršeno utjelovljenje ikone stila, a usprkos tome potpuno ignorira modne imperative ovog proljeća. Umjesto pastelnih i jarkih boja koje su apsolutni hit, ona ostaje vjerna zemljanim tonovima.

image

Lily Collins savršeno odgovara uloga Emily Cooper u popularnom TV serijalu

CAROLE BETHUEL/NETFLIX/KOBAL/SHUTTERSTOCK

U studio CBS-a gdje je govorila o najavljenom snimanju treće i četvrte sezone serijala Emily u Parizu, ali i o novom Netflixovog film Windfall koji je režirao njezin suprug Charlie McDowell, a ona u njemu tumači glavnu žensku ulogu stigla je u efektnoj haljini asimetričnog kroja nije ostavila ravnodušnim modne znalce. Uz nju je odabrala prozirne štikle na vezanje, te torbu kockastog dezena nalik na popularni "ceker" čiji uzorak pomalo podsjeća na topli, domaći ugođaj iz talijanskih trattorija.

Čitajte i: Sve zbog jednog crvenog ruža: Kako je jedna serija inspirirala vodeće beauty kuće da obogate blagdansku kolekciju

Na set je stigla u pratnji supruga Charlieja McDowell koji se pokazao pravim gentlemanom noseći svojoj dami uslužno baloner. Kćer pop legende Phila Collinsa i McDowell, bivši dečko Emilije Clarke, zvijezde "Igre prijestolja" prohodali su prije tri godine, a vjenčali su se lanjskog rujna. Glumica je nedavno izjavila kako je suprug i dalje privatno pazi i mazi, ali pokazuje i svoje drugo lice kad su zajedno na snimanju.

image


Lily Collins je prava ikona stila i ostaje vjerna zemljanim tonovima

GHOST/SHUTTERSTOCK

"Na setu nemam nikakvih privilegija, dapače. Svi članovi glumačke ekipe imaju ravnopravni tretman: u komunikaciji između redatelja i glumaca hijerarhija je potpuno jasna, nema rasprave tko je glavni i čija je zadnja. U našem poslu tako stoje stvari i tako mora biti", otkrila je glumica u razgovoru za The Hollywood Reporter. U televizijskom razgovoru jedino nije željela otkriti hoće li se radnja popularnog serijala u idućim nastavcima - preseliti iz Pariza. To se pitanje, naime, nametnulo zbog nedorečenog kraja druge sezone i otada visi u zraku. Iako Lily Collins na to pitanje sigurno zna odgovor, klauzula tajnosti iz ugovora koji je potpisala s producentima, brani joj da na njega odgovori.

Linker
19. travanj 2024 10:32