velika obitelj

Lijepe vijesti nakon mjeseci patnje: Alec i Hilaria Baldwin očekuju sedmo dijete

Nakon što su prošle godine dobili kćer Mariu, za koju se ne zna je li posvojena ili ju je rodila surogat majka, poznati glumac i njegova supruga dobit će još jednu bebu.

Obitelj Baldwin se sve više povećava - glumac Alec Baldwin i njegova supruga Hilaria objavili su kako očekuju sedmo dijete. Sretnu vijest Hilaria je objavila na Instagramu te iznenadila mnoge jer je neko vrijeme nije bilo na ovoj društvenoj mreži zbog svega što se dogodilo oko tragedije na setu u kojoj je sudjelovao njezin suprug.

"Nakon brojnih uspona i padova koji su se dogodili proteklih nekoliko godina, imamo uzbudljivu vijest i veliko iznenađenje: još jedan 'Baldwinito' dolazi ove jeseni. Bili smo prilično sigurni da je naša obitelj kompletna, a ovo iznenađenje nas je jako razveselilo", napisala je Hilaria uz video sretne obitelji.

Čitajte i: Nema kraja lošim vijestima: Obitelj poginule snimateljice tuži Aleca Baldwina zbog njene smrti na setu

Alec i Hilaria, koji su se vjenčali 2012., već imaju punu kuću dječjeg smijeha, a njihovi mališani vrlo su uzbuđeni zbog prinove. Njihovu obitelj čine kći Carmen (8), sin Rafael (6), Leonardo (5), Romeo (3), 18-mjesečni Eduardo i 13-mjesečna kći Maria.

Najmlađe dijete je, naime, stiglo nedugo nakon sina Eduarda, pa se nagađa da ga je na svijet donijela surogat majka ili je posvojeno. Alec je također otac 26-godišnje kćeri Ireland koju je dobio u braku s Kim Basinger.

Proteklih nekoliko mjeseci za obitelj Baldwin bilo je vrlo teško zbog fatalne nesreće u kojoj je nasnimanju filma "Rust" stradala snimateljica Halyna Hutchins u koju je Alec Baldwin ispalio metak. Naime, glumac navodno nije znao da pištolj sadrži prave metke, no obitelj stradale ipak je podigla tužbu protiv Baldwina.

Istražitelji su opisali kako postoji "određena nemarnost" u načinu na koji je oružjem rukovano na setu. Matthew Hutchins, udovac nesretne žene rekao je za emisiju Today NBC da su Baldwin i "industrijski standardi koji se nisu prakticirali" odgovorni za smrt njegove pokojne supruge.

Čitajte i: Šest mjeseci nakon rođenja sina, stigla im još jedna beba: Baldwin i supruga odlučili se na surogat majku?

"Ideja da osoba koja drži pištolj i puca nije odgovorna, za mene je apsurdna. Sigurnost oružja nije bila jedini problem na tom skupu. Postojao je niz industrijskih standarda koji se nisu prakticirali i postoji više odgovornih strana", rekao je Hutchins.

Linker
20. travanj 2024 03:13