BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Nitko ne vjeruje

Lijepa Kolumbijka podijelila staru fotku u bikiniju, obožavatelji u šoku: 'Danas izgledaš mlađe nego tad!'

Glumica kolumbijskih korijena trenutno je u izolaciji sa suprugom i svojoj nećakinjom, a vrijeme krati zabavljajući obožavatelje atraktivnim fotografijama. Posljednja koju je podijelila šokirala je mnoge od njih koji nisu mogli doći k sebi koliko ta žena ima dobre gene.

Jedna od najljepših i najatraktivnijih žena u showbizzu, Kolumbijka Sofia Vergara, za dva mjeseca puni 50 godina, iako bi joj rijetko tko dao toliko. Da se gotovo uopće nije promijenila od mladosti, dokazala je nedavnom objavom stare fotografije na kojoj pozira u bikiniju.

Fotka je vrlo brzo prikupila 200 tisuća lajkova, a obožavatelji su je zasuli pozitivnim komentarima. Osim već uobičajenih "najljepša si", "najseksi žena na svijetu" i sličnih, jedna obožavatlejica joj je napisala da sada izgleda mlađe nego u dvadesetima.

"Ha ha, tada si izgledala starije. Je li to zbog bijele olovke na gornjim kapcima? Mislim da sada izgledaš mlađe!", izjavila se, a tom tvrdnjom mnogi su se složili.

Mlađahni izgled Vegara ne duguje samo dobrim genima, već i redovitom vježbanju i trudi se jesti zdravo. Ipak, ponekad poklekne pred kolačima koji su joj slatki porok.

Prije nekoliko dana obožavatelje je zapanjila i fotografijom na kojoj s leđa pozira sa svojom 27-godišnjom nećakinjom Claudiom Vergarom, kćeri Sofijinog starijeg brata Rafaela koji je ubijen prije 20 godina.

U identičnim bikinijima i s gotovo istom bojom kose, bilo ih je teško razaznati jer obje izgledaju kao da su u dvadesetima.

"Stari model iz '72 i novi model iz '92", napisala je Sofia ispod fotografije, a fanovi su se dobrano pomučili da otkriju koja guza pripada kojoj ljepotici.

Čitajte i:

Latino zvijezda pozirala u bikiniju s nećakinjom, obožavatelji zapanjeni: 'Koja je koja?'

Totalno ležerna: Čak je i njoj potreban predah od vrtoglavih potpetica

Nakon sina iz stvarnog života, slavnu glumicu prerastao je i omiljeni sin iz serije

Linker
20. travanj 2024 09:23