Getty Images
NA PARTYJU GODINE

Lice hrabrosti i snage: Selma Blair u prvom izlasku nakon što je otkrila da ima tešku bolest

Prvi put otkako je krajem prošle godine objavila da boluje od multiple skleroze, glumica Selma Blair (46) prošetala je crvenim tepihom i to napravila sa stilom: na Vanity Fair party nakon dodjele Oscara stigla je u luksuznoj kreaciji,

Da živi s multiplom sklerozom, glumica je otkrila u listopadu prošle godine. Nakon što je uhvaćena kako shopping obavlja pomoću štake, odlučila je otkriti da se nedavno morala suočiti s teškom dijagnozom za koju je godinama vjerovala kako su samo prolazne tegobe.

- Imam multiplu sklerozu. Invalid sam. Ponekad padnem. Stvari mi ispadaju iz ruku. Sjećanja su mi maglovita..., a moja lijeva strana traži upute pokvarenog GPS-a za smjer kretanja. Godinama sam imala simptome, no nisam ih shvaćala ozbiljno sve dok nisam pala pred prijateljem koji me natjerao da otiđem na pregled. Mislila sam da je riječ o uklještenju živca. Od ove neizlječive bolesti vjerojatno bolujem najmanje 15 godina - otkrila je prije četiri mjeseca Blair, a sada je prvi put nakon priznanja prošetala crvenim tepihom. Na party koji se ne propušta stigla je u haljini i plaštu modne kuće Ralph&Russo koja je kombinacijom pastelne zelene, ružičaste i ljubičaste prizivala pozornost, a s obzirom na to da ne može hodati bez pomoći štapa, pobrinula se da to ne bude obično, već personalizirano pomagalo za koje se pobrinuo njezin tim.

Selma Blair stigla je na Vanity Fair party nakon dodjele Oscara
Foto: Getty Images

Na ručku štapa stavljen je stiliziran monogram i ružičasti dijamant, a cijeli štap je omotan kožom.

- Ovo je ljubav. Željela sam poseban štap za Vanity Fair večeru pa je David Lyons nabavio kožu, dizajner Bic Owen ju je prišio, a Tom Bachik, koji je bio zadužen i za manikuru, je dodao monogram i dijamant. Rasplakali su me, ne mogu im dovoljno zahvaliti. Anđeli zaista postoje - napisala je Selma na svojem Instagramu uz fotografiju zaista posebnog štapa za nju.

Iako je o dijagnozi više puta progovorila, glumica se s njom teško nosi, čak i uz veliku podršku koju ima. Više puta je naglasila kako ni oni koji te najviše vole zapravo ne znaju kroz što prolaziš nakon dijagnoze. Lijeka za multiplu sklerozu nema, a pacijenti jedino mogu kontrolirati simptome i usporiti napredovanje bolesti. Njezin dolazak sa štapom na jedan od najvažnijih holivudskih događaja mnogi su pohvalili te je nazvali pravom inspiracijom, licem hrabrosti i snage.

BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 24:  Selma Blair attends the 2019 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 24, 2019 in Beverly Hills, California.  (Photo by Dia Dipasupil/Getty Images)
Getty Images

Linker
21. travanj 2024 10:46