ZALJUBLJEN DO UŠIJU

Leonardo DiCaprio preskočio dodjelu Oscara pa otišao na spoj s novom djevojkom

Nije tajna da planetarno popularan američki glumac ima jasne kriterije prilikom odabira djevojaka, a na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Akademije svima je postalo jasno da mu je ljubav ipak važnija od zlatnih kipića.

Popularni američki glumac Leonardo DiCaprio nije se pojavio na 49-oj dodjeli Oscara, ali po svemu sudeći nije gubio vrijeme. Dok su njegovi kolege iščekivali nagrade na jučerašnjem prestižnom događaju, glumac je otišao na romantični spoj sa svojom 23 godine mlađom djevojkom Camillom Morron, a nije se osvrtao ni na paparazze koji su pokušavali zabilježiti dirljive trenutke.

Iako je propustio najvažniju večer u godini, njegovo ime nisu izostavili, kao uostalom i svake godine na dodjeli Oscara. Ovog puta na njegov račun našalila se komičarka Amy Schumer.

POGLEDAJTE GLORIA RED CARPET REPORT

image

Paparazzi zabilježili trenutke

FOTOGRAFIJE: BACKGRID USA/PROFIMEDIA

''Leonardo DiCaprio, što uopće reći o njemu? Učinio je toliko toga u borbi protiv klimatskih promjena i ostavio za sobom čišći i zeleniji planet za svoje djevojke'', poručila mu je pred svima pa izazvala ovacije publike.

Mnogi glumci u publici, uključujući Willa Smitha, Timothéeja Chalameta i Jessicu Chastain, nisu mogli sakriti smijeh pa su sakrili lice rukama, a neki su se i pridržali za stolicu.

image

Will Smith u publici

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Leonardo DiCaprio prekinuo s 23 godina mlađom manekenkom? Evo što stoji na kraju ljubavne idile

Ovo nije prvi put da je 47-godišnji glumac optužen zbog svojih veza s mlađim ženama na dodjeli nagrada, a više puta je u medijima potvrdio da nije zainteresiran za žene starije od 25 godina.

Nedavno se na dodjeli Bafta filmskih nagrada, Rebel Wilson također našalio na račun DiCaprijevih dobnih kriterija.

“Dodijelit ću vam nagradu za osobu koju bi Leonardo DiCaprio ovdje smatrao najprivlačnijom... On voli mlade”, poručio je šaljivo.

Na njegov izbor djevojka oglasio se i voditelj Zlatnih globusa Ricky Gervais 2020. godine kada je komentirao film Bilo jednom u Hollywoodu, u kojemu je Di Caprio utjelovio jednu od glavnih uloga.

image

Leonardo Di Caprio uhvaćen s manekenom

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Što stoji iza šamara Willa Smitha? S Chrisom Rockom ne podnosi se već godinama

"Traje skoro tri sata - to je pravo čudo. Leonardo DiCaprio je prisustvovao premijeri i na kraju je njegov spoj bio prestar za njega."

Podsjetimo, atraktivnu Camillu Morron, glumac je upoznao još 2017. godine nedugo nakon što je završila srednju školu na Beverly Hillsu. Njegova bivša djevojka Nina Agdal bila je 16 godina mlađa od njega, Blake Lively 13 godina te zanosna Kelly Rohrbach čak 17 godina.

Linker
19. travanj 2024 17:44