Biljana Gaurina / Hanza Media
speed date

Leona Paraminski: Kada se pogledam u ogledalo vidim super ženu

Glumica Leona Paraminski stigla je na naš Speed date samo dan prije povratka u Ameriku do koje joj put traje punih 26 sati. Iako nam kaže kako je zbog dugog putovanja već unaprijed iznervirana, njezin golem osmijeh odaje nam pak sasvim neku drugu Leonu...

Čarobna energija zavladala je našim studijem kada je u njega ušla glumica Leona Paraminski. U lepršavoj haljinici i s ruksakom na leđima poput kakve srednjoškolke, a ne žene koja će za mjesec dana puniti 39 godina, stigla je 20 minuta prije dogovorenog termina i objasnila nam kako je već mnoge prijatelje iz svog života otkantala jer su joj na dogovore kasnili i po pola sata. Svoje vrijeme posebno cijeni kada stigne u rodnu Hrvatsku, a ovoga puta iz SAD-a je na tri tjedna došla bez supruga, inženjera elektrotehnike Tina Komljenovića koji je zbog posla morao ostati u Santa Barbari gdje je posljednje četiri godine njihov dom. Tamo Leona predaje glumu na jednom od najboljih američkih koledža, Santa Barbara City Collegeu, a ostvarila je i glavnu ulogu u filmu '8 Winds' čija se premijera očekuje iduće godine.

Samo dan prije povratka ugostili smo je na Speed dateu. Skinula je tenisice, iz ruksaka izvadila štikle, preobula se i sjela pred kameru.

Linker
20. travanj 2024 11:18