Instagram
kao s piste

Lejla Filipović uživa u svojoj oazi iz snova: Njezin jednodijelni kupaći kostim ove sezone žele nositi svi

Nakon karantene i straha od koronavirusa, napokon svi možemo početi maštati o ljetu. Lejla je već otvorila sezonu u Istri te pokazala trendi badić kojim dokazuje da je u vrhunskoj formi.

Bivša misica Lejla Filipović priuštila si je bijeg u svoju omiljenu oazu. Supruga televizijskog voditelja Tarika Filipovića u društvu bliskih prijateljica otputovala je na odmor u svoju vilu u istarske Rakovce. Fotografijom u trendi jednodijelnom kupaćem kostimu pobrala je brojne komplimente.

Lejla se pohvalila na Instagram Storyju bazenom i divnim okolišem oko njihove kuće za odmor, a najviše pažnje izazvala je fotograifja u jednodijelnom kupaćem kostimu koji se prije nekoliko sezona vratio u modu.

On naglašava ženstvenost i pristaje svakoj figuri. Visoko rezani jednodijelni badići na bedrima vizualno izdužuju tijelo, tanke naramenice naglašavaju eleganciju, a asimetrični izrez svakako je poželjan.

Lejla se nakon karantene poželjela vidjeti s prijateljicama, a tu želju je i ostvarila, a nedavno je Tarik otkrio koja je formula njihovog sretnog braka, te kako je preživio karantenu.

"Družio sam se s ukućanima. Pogledali smo hrpu serijala, a završio sam filmski scenarij i dva kazališna teksta. Održavao sam kondiciju i šetao po šumi, čisto da se ne pretvorim u “normalno novo” - debelo.", rekao je i istaknuo čime svakodnevno osvaja suprugu Lejlu.

"Humorom. Ako se ne nasmijemo zajedno desetak puta dnevno, dan mi nije ispunjen."

Kako je ispričala u jednom intervjuu za Gloriju, Lejla nikada nije bila na dijeti, no trudi se hraniti zdravo. Sa suprugom redovito vježba u teretani, no dobru liniju i mladoliki izgled zahvaljuje i dobrim genima s majčine strane.

Godinama se ne opterećuje - "Moram priznati da nisam ljubiteljica fizičke aktivnosti te da sam se godinama izvlačila na dobru genetiku. No s godinama se metabolizam usporio pa se sada trudim redovito vježbati. Kritičan mi je trbuh, a trbušnjaci su mi najmanje dragi. Najviše pak volim istezanje", rekla je bivša misica tada.

Čitajte i:

Za nju je vrijeme stalo: Hit badić Lejle Filipović idealan je za prikrivanje nedostataka

Tarik i Lejla Filipović: Ona nikada u životu nije bila na dijeti, a on skidanje kilograma naziva 'životnom borbom'

Lejla Filipović: 'Obožavam pilinge, maslace za tijelo i hidrolate, no posebno sam luda samo za jednim proizvodom za njegu lica...'

Linker
20. travanj 2024 21:00