Getty Images for NARAS
PRIZNANJE U 73.

Legendarni pjevač je napokon progovorio o vlastitoj seksualnosti

Legendarni pjevač Barry Manilow objavio je da je homoseksualac u 73. godini, a rekao je da se to nije usudio ranije reći zbog straha kako će reagirati njegovi obožavatelji.

Njegova seksualnost je često bila predmet glasina i spekulacija, a sada je u razgovoru za People pjevač priznao da je oženjen za svojeg menadžera i dugogodišnjeg partnera Garryja Kiefa. Par se upoznao 1978., a oženili su se u travnju 2014. godine.

BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 14:  Garry Kief (L) and singer Barry Manilow attend the 2016 Pre-GRAMMY Gala and Salute to Industry Icons honoring Irving Azoff at The Beverly Hilton Hotel on February 14, 2016 in Beverly Hills, California.  (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
Getty Images
Garry Kief i Barry Manilow na dodjeli Grammyja, 2016.

Kada su ga pitali zašto mu je toliko dugo trebalo da izađe s tom viješću, Manilow je rekao da je uvijek bio diskretan i volio držati svoju privatnost za sebe. "Mislio sam da ću razočarati svoje obožavatelje kada saznaju da sam homoseksualac pa nikada nisam ništa govorio. Kada se saznalo da smo Garry i ja zajedno oni su bili strašno sretni. Reakcije su bile prekrasne, stranci su komentirali da su strašno sretni zbog nas" – izjavio je pjevač koji svog supruga opisuje samo superlativima.

„Od početka sam znao da je to – to. Ja sam sretnik. Bio sam prilično usamljen prije nego sam ga upoznao. On je najpametniji čovjek kojeg sam upoznao u životu i sjajan je tip“ – dodao je Manilow.

Inače, Manilow je 1961. bio godinu dana u braku sa svojom srednjoškolskom ljubavlju Susan Deixler, sada je o tom periodu izjavio – "Bio sam zaljubljen u Susan, ali nisam bio spreman za brak. Svaku noć sam radio glazbu, bio sam premlad. Nisam se bio spreman skrasiti."

Linker
24. travanj 2024 23:58