LOCKDOWN TREND

Latino zvijezda ‘uradi sam‘ pogreškom obradovala pratitelje i prisjetila se početaka karijere

U pokušaju da oboji kosu u ružičasto, Shakira je podsjetila fanove na spot za pjesmu ‘Ojos Asi‘ iz 1998. i svoj legendarni MTV unplugged koncert u New Yorku iz 1999.

Mnoge su svjetske zvijezde tijekom prvog lockdowna 2020. odlučile eksperimentirati s ružičastim tonovima na kosi. Pjevačice Dua Lipa, Taylor Swift i Cardi B, modeli Nicole Poturalski i Kaia Gerber, glumica Elle Fanning te reality zvijezda Kylie Jenner samo su neka od poznatih imena koje su cijelu dužinu ili pak samo vrhove kose u tom periodu odlučile obojiti u pastelnu nijansu roze. Pretraživanja na internetu za ružičastom kosom, pak, u prošloj su godini porasla za nevjerojatnih 900 posto. Razlog se vjerojatno krije u tome što je ružičasta boja simbol vedrine, koja je u turobne dane lockdowna naprosto svima bila neophodna.

Kako je prva pandemijska godina počela odmicati, beauty stručnjaci primijetili su da se žene više okreću življim tonovima (u želji da isprobaju nešto potpuno novo) i najavili kako će u 2021. kosu bojiti u jače ružičaste tonove. Ovom trendu nije odoljela ni kolumbijska pop pjevačica i kantautorica Shakira (44) koja je kod kuće pokušala obojiti svoju bujnu kosu u žarko ružičastu, no čini se da rezultat njenog 'uradi sam' pothvata nije u potpunosti uspio.

U kratkom videu na svom Instagramu profilu objasnila je kako je poželjela jaču nijansu roze, ali kosa joj je na koncu ispala crvene boje. Iako je pogriješila, pratitelji su je obasipali komplimentima jer sada jedne asocira na Jessicu Rabbit, a druge na Disneyjevu princezu Ariel. Latino pjevačica je na početku karijere, prije 20 godina, bojala kosu u crveno, pa su se njeni fanovi obradovali izgledu koji podsjeća na spot za pjesmu 'Ojos Asi' (1998.) i legendarni MTV unplugged koncert u New Yorku iz 1999.

Linker
19. travanj 2024 23:02