obitelj u strahu

Larry King hospitaliziran zbog Covida-19: Supruga od koje se razvodi ne smije u posjet

Legenda američke televizije trenutno se nalazi u bolnici gdje ga liječnici pokušavaju izliječiti od posljedica Covida-19. Nakon srčanog udara i hospitalizacije vezane uz probleme s protokom krvi, obitelj se boji za život slavnog voditelja.

Slavni američki voditelj Larry King trenutno se nalazi u bolnici u Los Angelesu, gdje je hospitaliziran zbog Covida-19.

Njegova dva sina Chace i Cannon ne smiju ga posjetiti, baš kao ni supruga Sawn s kojom je još uvijek u braku. Naime, Larry se nalazi usred brakorazvodne parnice s dugogodišnjom suprugom, koja je s njim ostala u dobrim odnosima i trenutno pati što do njega ne može doprijeti, pišu strani mediji.

Obitelj i fanovi posebno su zabrinuti zbog teškog zdravstvenog stanja s kojim se Larry borio i prije zaraze Covidom-19, Već je na svoj rođendan u studenom 2020. završio u bolnici zbog problema s protokom krvi, a 2019. bio je nekoliko tjedana u komi nakon što je doživio moždani udar pa se ova hospitalizacija smatra nastavkom teške borbe slavnog voditelja.

87-godišnji voditelj, koji je devedesetih je godina potpuno promijenio poimanje talk show emisija, svojim "Larry King Live" u kojem je poticao prepirke među svojim gostima, dok bi gledatelji oduševljeno skandirali: "Larry, Larry!", jedna je od najprepoznatljivijih figura američke televizije.

U mirovinu se nikad nije povukao, dapače i u 2020. vodio je "Larry King Now" te "Politicking with Larry King", koji su imali odličnu gledanost.

Linker
17. travanj 2024 04:10