velika sreća

Lana Pavić se mora uštipnuti da provjeri sanja li, a o tome ima što za reći i njezin suprug Marko

Društvene mreže gore ovih dana od čestitki TV urednici Kluba 7, Lani Pavić koja je svog uspjeha postala svjesna tek kad je sjela u studio RTL Direkta...

"Knjiga "Načelo hospitaliteta i problem europskog kozmopolitizma" (izdavač Disput) izašla je iz tiska. Od sada je u zagrebačkim knjižarama, a od sljedećeg tjedna i u ostatku Hrvatske. Svi su ponosni, od mojih fakultetskih profesora, mentora i recenzenata do obitelji i prijatelja. Najbliži su već navikli da ih iznenađujem postignućima, ali su zato u mojoj redakciji "Kluba 7" bili posebno veseli i danima mi čestitaju. Naravno, najponosniji je suprug Marko Kožul koji u šali kaže da je prvo bio u vezi s bivšom manekenkom i voditeljicom, potom s TV urednicom, onda doktoricom znanosti, a sada i spisateljicom.", rekla nam je Lana Pavić nakon što smo joj poslali čestitku.

"Tek sam u razgovoru s Mojmirom u RTL Direktu postala svjesna što sam napravila", rekla je Lana koja se posebno poželjela zahvalila izdavaču, uredniku prof. Dragutinu Laloviću, recenzentima prof. Kureliću i doc. Petroviću, kao i mentorici disertacije doc. Zrinki Božić.

"Tu su, naravno i oni koji su mi na osobnoj razini davali vjetar u leđa - obitelj i prijatelji bez kojih ništa ne vrijedi. Nisu vremena za velika slavlja, ali malo ćemo ipak proslaviti u uskom krugu. I prošetat ćemo do knjižare da se uštipnem i budem sigurna da se to stvarno dogodilo", rekla je Lana koja se oduvijek borila protiv predrasuda, a sada to radi i perom.

"Što se predrasuda tiče, one uvijek govore više o onome tko ih ima, nego o onima na koje se odnose. Ljudi su kompleksna bića i sposobni su za puno lijepih stvari, važno je samo ne odustati od snova i predano raditi na njihovom ostvarenju.", dodala je. U veljači je proslavila četrdeseti rođendan i nabrojala sve svoje uspjehe...

"Do četrdesete sam sve napravila. Suprug, posao, djeca, doktorat, ali nastavljam s cjeloživotnim učenjem. Prošle godine je dobila titulu doktorice znanosti. Osim supruga njezine uspjehe slave njezina djeca, 13-godišnja Lara Borna, petogodišnja Iris Lucija i trogodišnji Marko Aurelije.

Linker
20. travanj 2024 14:32