RADNO LJETO

Lana Jurčević ovoga ljeta ne staje: ‘Vjerna‘ je zagrebačkom asfaltu uz poslovne izlete u Opatiju

Zagrebačka pjevačica bila je zvijezda posljednje Glorijine naslovnice u srpnju gdje je iskreno progovorila o kampanji "stvarna ja". Priznala je i kako joj je ljeto radno, uz tek poneke izlete prema moru.

- Ljeto provodim na asfaltu, osim kad je nastup ili neko snimanje pa me, barem nakratko, odvede prema moru. Najviše vremena provodim pripremajući nove pjesme, nove proizvode, nove izazove i radnu jesen - rekla je zagrebačka pjevačica i poduzetnica Lana Jurčević (36), koja je nedavno ipak osjetila dašak Jadrana.

U Opatiji je, naime, snimala kampanju za svoje kozmetičke proizvode La PIEL, čiji su modeli bile žene okupljene pod sloganom "stvarna ja". Pritom je Lana i sebe snimila kao autentičnu (ne)savršenu ženu - bez filtara i dodatnih obrada - i poručila da tijelo u kupaćem kostimu treba pokazivati bez kompleksa i srama.

image
Lana Jurčević ikona je 'body positivity' pokreta u Hrvatskoj.
PETRA RIA

"Da budem iskrena, umorila sam se od traženja "savršenih slika" koje ću objaviti na društvenim mrežama. Htjeli priznati ili ne, svi mi koji već imamo ili želimo izgraditi tu online zajednicu postavljamo si pitanja: imam li dovoljno novih fotografija, jesu li dovoljno dobre, hoće li se dovoljno sviđati ljudima koji me prate... Jao, tu mi se vide podočnjaci, tu celulit, tu mi frizura nije dovoljno dobra. I onda nas to dovodi do konstantnih “ispravaka”. Vjerujem da to utječe na nas i na nekoj podsvjesnoj razini", rekla je Lana u intervjuu za Gloriju. Zasluženo joj je "pripala" naša posljednja naslovnica u srpnju, a ženama je hrabro savjetovala ono što je sama naučila kroz godine mukotrpnog rada.

Čitajte i: Nova era stiže, a predvodi je Lana Jurčević! Pogledajte potpuno netaknute fotografije naše ikone 'body positivityja'

"Pronađite nešto u čemu su dobre, u čemu se možete same sebi dokazati. Jednom kad dođemo na tu razinu, ne postoji osoba ili situacija koja nam može poljuljati samopouzdanje", zaključila je.

Linker
20. travanj 2024 03:50