Privatni album
Zanosna Zagrepčanka

Lana Jurčević: ‘Moj život nije savršen i nije bez briga’

Zagrebačka pjevačica Lana Jurčević(32) ovo ljeto radi punom parom, o pravom godišnjem moći će razmišljati tek u listopadu, a do tada svojom glazbom zabavlja publiku diljem Hrvatske, ali i susjedne Slovenije te Bosne i Hercegovine. Najdraže kupanje ovoga ljeta bilo joj je ono na rijeci Kupi. Ipak,  samo jedan pogled na njezin Instagram odaje dojam da se na ljetovanju ludo provodi, no Lana nam je objasnila kako tek za fanove objavi pokoju fotografiju, a zapravo često i po 12 sati dnevno provodi u montaži ili u kombiju

‘Svakih par dana smo u drugom gradu, ponekad nekoliko dana za redom imamo koncerte. Rijetko se nađe pauza u rasporedu, pa ako smo blizu mora, bacimo se na brzinsko osvježenje, fotografiramo se da pokažemo da je i nama ljeto’, priča Lana. Iako je nedavno priznala kako život koji servira na Instagramu nije realan te da njezina svakodnevica ipak izgleda znatno drugačije, od toga ipak nije odustala. ‘Instagram je slikovnica, slike govore tisuću riječi. Na kraju dana sam tu da nekome popravim dan pa ponekad objavim fotografiju na luftiću kad mi nedostaje sunca i mora, a ustvari sjedim u montaži 12 sati dnevno. S vremena na vrijeme podsjetim ljude da Instagram nije odraz potpune realnosti i nekad se zamislim kad netko misli da je moj život savršen i bez briga, a isti je kao i svačiji drugi’.

Privatni album

Iako ima žestok tempo kaže kako nijedan godišnji odmor od dva tjedna ne može mjeriti sa srećom kada stane na pozornicu, a posebno kada čuje publiku koja već pjevuši pjesme s novog albuma ‘Tabu’. Najnapornija joj je vožnja kombijem koja nerijetko traje i po deset sati, nakon čega se rado opušta na masaži. ‘Često odlazim na tajlandsku masažu. Bez svih ostalih tretmana mogu, osim masaže. Srećom, genetiku nas naslijedila od baka koje imaju 90 godina tako da još uvijek nemam potrebu za bilo kakvim većim tretmanima’.

Privatni album
Privatni album

Baš kao i naziv albuma, kod Lane je često ljubav tabu tema. Otkriva tek kako se Škorpije teško zaljubljuju, ali i da ona prvo zavoli, a tek se onda zaljubi. Priželjkuje da joj muškarac dođe u pravo vrijeme.

Linker
20. travanj 2024 10:40