Instant-zaruke

Lana Del Rey više ne krije novog dečka: Već ima prsten na ruci, a objavili su i prvu zajedničku fotku

Nakon što se otkrilo da se pjevačica prije nekoliko mjeseci zaručila za country pjevača, sada je on svijetu pobjedonosno objavio njihovu prvu zajedničku fotografiju.

Glazbenica Lana Del Rey prošle je godine prekinula vezu s policijskim službenikom Seanom Larkinom i odmah se bacila na upoznavanje nove potencijalne ljubavi. Krajem ljeta na aplikaciji za upoznavanje našla je country pjevača Claytona Johnsona s kojim je očito odmah kliknula pa su se strasti među njima vrlo brzo raspirile.

Prvo su se počeli pratiti na Instagramu, što su njihovi fanovi odmah primijetili i počeli šuškati da se nešto zbiva. Vrlo brzo je na Johnsonovom Instagramu uslijedila fotka prvo Laninog stopala, a fanovi su komentirali da znaju čije je to stopalo jer je vrlo karakteristično.

Čitajte i: Online romansa: Lana Del Rey zaručila se za dečka kojeg je upoznala na internetu

Sada su se oboje ohrabrili vezu proglasiti službenom pa je pjevač brže-bolje objavio fotku na kojoj zajedno poziraju i napisao "Sretan mi rođendan". Naime, pjevač je navršio 32 godine, dok je njegova zaručnica od njega starija tri godine.

Čak nekoliko izvora bliskih paru potvrdilo je za magazin People da su glazbenici zaručeni, a to je bilo očito i zbog masivnog zaručničkog prstena koji je Lana imala tijekom nastupa u showu Jimmyja Fallona. Osim toga, Clayton je više puta na Laninom profilu ostavio nekoliko koketnih komentara.

Čitajte i: Lana Del Rey se vraća: 'Isti osjećaj kao i ljubavna veza, prizvao me i jako sam ga htjela'

Inače, Clayton je dio glazbenog tria "The Johnsons" sa svojom braćom, a u bendu svira gitaru i pjeva. Grupa nije objavila pjesmu od 2017. godine, kad su izbacili singl "Call Whenever".

image
Lana DelRey s bivšim dečkom Sheanom Larkinom na početku 2020.
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Lana iza sebe ima već nekoliko propalih veza i to s različitim profilima muškaraca. Osim što je bila s policajcem, ljubovala je sa škotskim pjevačem Barrie-Jamesom O'Neillom, talijanskim fotografom Francescom Carrozzinijem pa i reperom G-Eazy s kojim je viđena kako se ljubi na Coachella festivalu.

Linker
19. travanj 2024 13:37