Instagram
novi album dolazi uskoro

Lana Del Rey se vraća na scenu i to u društvu unuka legendarnog glumca

Posljednji album objavila je 2017. godine i tada kod šire publike on nije prošao najbolje. Neko vrijeme nije bila u fokusu javnosti, no prepoznatljiva pjevačica sada je napokon otkrila datum izlaska novog albuma 'Norman Fucking Rockwell'.

Pjevačica Lana Del Rey (33) proslavila se hitom "Summertime sadness" i istaknula se svojom pop art vibrom s dozom starog glamura. Pjevačica je još početkom ove godine najavila novi, šesti po redu album, a sada je s obožavateljima podijelila popis naslovnih pjesama i datum izlaska. Ako ste fan njezine glazbe, album će biti dostupan od 30. kolovoza.

Lana je podijelila fotografije koje krase naslovnicu albuma, a za partnera je izabrala unuka glumca Jacka Nicholsona, Dukea Nicholsona. Inače, Duke se baš kao i poznati djed bacio u glumačke vode, a zapamćen je ostao po debitantskoj ulozi u filmu Jordana Peleea "Us" iz 2019. godine. Zajedno poziraju na fotografiji, dok plove na jedrilici, a fotografije su upotpunjene artističkim efektima i američkim simbolima poput zastave u pozadini, iz čega se da zaključiti da je Lana ostala vjerna svom dosadašnjem stilu.

Pjevačica pravog imena Elizabeth Woolridge Grant publiku je osvojila melankoličnim melodijama i nostalgičnim pjesmama. Nekoliko naslova koji se nalaze na novom albumu izbacila je tijekom ove godine, a kako su neki napisali na Twitteru - "Dobro da se vraća s novim pjesmama jer nam svima trebaju stvari na koje možemo plakati dok zamišljeno gledamo kroz prozor".

Linker
19. travanj 2024 13:37