Dodjela Oscara

Lady Gaga ostala je bez nominacije za Oscara, ali će se ipak pojaviti na pozornici

Pjevačicu i glumicu očekuje naporna noć jer nakon svečanih dodjela odlazi voditi gala party Humanitarne zaklade Eltona Johna.

Iako je ostala bez nominacije za Oscara koju joj je trebala donijeti uloga pohlepne Patrizije Reggiani u filmu House of Gucci, Lady Gaga ipak će se pojaviti na dodjeli najvažnijih i najglamuroznijih filmski nagrada. I to u ulozi jedne od prezentera uz bok s Kevinom Costnerom, Zoe Kravitz, Rosie Perez, Chrisom Rockom i Yuh Yung Youom. Objavili su to ovih dana producenti 94. dodijele Oscara koja će se održati 27. ožujka u Los Angelesu, a to je tek dio zvijezda koji će se pojaviti na pozornici u holivudskom Dolby Theatru.

"Filmovi nas inspiriraju, zabavljaju i ujedinjuju svijet. I to je poruka ovogodišnje dodjele i zato smo sretni što možemo predstavi prvi dio zvjezdane postave koja će se pojaviti na pozornici tijekom dodjele Oscara kako bi uveličali snagu filma i odali počast najboljima u protekloj godini", kazali su producenti ceremonije Will Packer i Shayla Cowan i dodali da će uskoro otkriti nova slavna imena koja će im se pridružiti na dodjeli.

Čitajte i: Prvi put u 30 godina: Elton John neće biti domaćin humanitarne zabave povodom ovogodišnjih Oscara

image

Voditeljice ovogodišnjih Oscara, Regina Hall, Amy Schumer i Wanda Sykes

MICHAEL LOCCISANO/ AFP/PROFIMEDIA

Zvjezdana glumačka ekipa tako će se pridružiti službenim voditeljicama Oscara, a ove godine su to glumice i stand-up komičarke Wanda Sykes i Amy Schumer te glumica Regina Hall.

A Lady Gagi bit će to prilično naporna noć, jer će nakon dodjele Oscara, uz Billyja Portera i Erica McCormacka, biti suvoditeljica tradicionalnog partyja Zaklade za borbu protiv AIDS-a koju je osnovao Elton John. Slavni pjevač prvi se put nakon trideset godina neće pojaviti na svom partyju, jer je datum dodjele pomaknut u vrijeme kada on ima zakazan koncert.

Linker
25. travanj 2024 09:09