VJEČNO MLADA

Kristina Krepela u četrdesetima poput djevojčice: Glumica otkrila tajnu odličnog izgleda

Popularna domaća glumica dobar izgled duguje genima, ali i zdravim prehrambenim navikama te vježbanju.

Hrvatska kazališna, filmska i televizijska glumica Kristina Krepela posjetila je Food Film Festival gdje je uživala u dobrom društvu glumice Mile Elegović, voditeljica i kuharica Sanje Doležal i Karmele Vukov-Colić te voditeljice i urednice Uršule Tolj s kojima je pratila Zepterovu kulinarsku radionicu.


U pauzi između ugodnih razgovora s kolegicama i prijateljicama kratko smo porazgovarali s Krepelom koja i u 42. godini izgleda poput djevojčice.

Dio dobrog izgleda zahvaljuje genima

image
Sinkronizacijom animiranih filmova bavi se već više od 20 godina.
ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX

Čitajte i: Opuštanje u kinu nakon prvog školskog tjedna: Evo koje zabavne filmove možete pogledati sa svojim mališanima

"Ja nemam neku posebnu tajnu dobrog izgleda, dio zahvaljujem genima - ali tu su i pozitivan stav, vježbanje i zdrava prehrana", nabrojala nam je glumica koja se sa sinkronizacijama crtića bavi već više od 20 godina, a čiji smo glas posljednje slušali u animiranom filmu "Psići u ophodnji".

image
Mladolik izgled glumica Kristina Krepela duguje, između ostalog, genima.
TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Novi projekti u tijeku

Iako ju je cijela prošla godina, kao i mnoge druge, naučila da ne planira previše daleko, projekti su se već počeli nizati. U subotu je počela sa kazališnom sezonom, a simpatična glumica otkrila nam je da se lagano oporavila i od potresa zbog kojeg je u 10 sekundi ostala bez stana - zbog čega je neko vrijeme spavala kod mame na kauču.

Linker
22. travanj 2024 23:21