U sklopu svoje zaklade

Kristina i Marin Čilić odlični su partneri u svakom smislu riječi: Uz dva sinčića imaju vremena usrećivati i druge

U Hotelu Esplanade par je podijelio 20 stipendija mladim sportašima i glazbenicima kako bi mogli ostvariti sve svoje snove.

Hrvatski tenisač Marin Čilić i njegova supruga Kristina Čilić i ove su godine u sklopu Zaklade Marin Čilić podijelili 20 stipendija sportašima i glazbenicima u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade Zagreb. Za tu jedinstvenu prigodu Čilići, koji su i roditelji dvojice dječaka, sredili su se od glave do pete, a posebno je blistala Kristina.

U dugoj haljini kraljevsko plave boje asimetričnog kroja izgledala je odlično, a uz nju su se super uklopile i crne čizme s lak efektom. Marin je pak bio u klasičnom izdanju - bijeloj košulji i elegantnim tamnim hlačama.

image

Kristina Čilić

GORAN MEHKEK/CROPIX

Čitajte i: Emotivni Marin Čilić pobjedu posvetio novorođenom sinu pa napokon otkrio njegovo ime

Obitelj Čilić prošle je godine u rujnu postala bogatija za još jednog člana, sinčića Vitu, kojeg je njegov mlađi brat, dvogodišnji Baldo željno iščekivao.

image

Marin i Kristina Čilić

GORAN MEHKEK/CROPIX

"Zahvalni smo što možemo objaviti da je Baldov najbolji prijatelj stigao. Sada smo tim od četiri člana. Dječak je odlično i Kristina Milković je apsolutna rock-zvijezda. Jedva ga čekamo dovesti doma bratu", napisao je Čilić tada na svom Instagram profilu.

Tenisač i diplomirana psihologinja i politologinja vjenčali su se 2018. u crkvi Svetog Nikole u Cavtatu, a upoznali su se 10 godina prije toga u Dubrovniku na Davis Cupu, gdje je Kristina radila kao hostesa. Zajedno su osnovali Zakladu Marin Čilić koja kroz obrazovne, sportske i programe ohrabrivanja potiče okruženje u kojem svako dijete ima priliku ostvariti svoj potencijal i snove.

image

Svečana dodjela stipendija Zaklade Marin Čilić.

GORAN MEHKEK/CROPIX

U sada već gotovo šest godina djelovanja dodijelila je 77 stipendija, obnovila šest školskih laboratorija i sagradila tri igrališta te dotaknula živote više od 3000 djece.

Linker
16. travanj 2024 13:06