Horor

Kristen Stewart odgovorila svima koji su zbog mučnih scena napustili projekciju njenog novog filma

Glumica se dotakla nedavne situacije koja se dogodila na filmskom festivalu u Cannesu, a koja je izazvana strašnim prizorima.

Kristen Stewart zvijezda je horor filma Davida Cronenberga Crimes of the Future, koji je uznemirio brojne gledatelje na premijeri u Cannesu. Naime, neki su članovi publike napustili projekciju zbog uznemirujućih scena koje prate lik Saula Tensera, koji se podvrgava operaciji organa pred gomilom gledatelja.

Raspravljajući o filmu na konferenciji za novinare sljedećeg dana, Stewart — koja glumi istražnu kirurginju — kazala je, prema Insideru: "Svi vole pričati o tome kako je Cronenbergove filmove teško gledati i pričati o ljudima koji izlaze s projekcija u Cannesu."

Stewart je pohvalila kanadskog redatelja i scenarista, koji je dobio slične kritike za svoje ranije filmove.

image

Stewart je pohvalila kanadskog redatelja i scenarista, koji je dobio slične kritike za svoje ranije filmove.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Na svaku modricu u njegovim filmovima otvaraju mi se usta, želim se nagnuti prema njoj i baš nikada me to ne odbija. Emocije koje u tim trenucima osjećam dolaze iz visceralne želje koja je razlog zbog kojeg živimo. Mi smo vreće za zadovoljstvo", kazala je Stewart.

Čitajte i: Novi film Kristen Stewart nije za osjetljive: Ljudi zbog mučnih prizora u šoku odlazili s projekcije u Cannesu

Prema Varietyju, film je na filmskom festivalu prošlog tjedna dobio topao odjek uz sedmominutne ovacije na premijeri. Riječ je o filmu potpuno suprotnom Stewartinoj posljednjoj velikoj filmskoj ulozi, onoj princeze Diane u filmu Spencer za koji je zaradila svoju prvu nominaciju za Oscara.

Linker
19. travanj 2024 01:23