nakon dvije godine ljubavi

Krenula dalje na novoj adresi: Novi početak Ingrid Divković nakon ljubavnog brodoloma

Ingrid Divković nedavno je prekinula ljubavnu vezu s Lukom Budakom, kojeg je upoznala u RTL-ovom showu ‘Brak na prvu‘, a samo par dana nakon službene objave, književnica i spisateljica otkriva kako je odselila sa zagrebačke adrese i svoj mir pronašla u Opatiji.

U prvoj sezoni showa ‘Brak na prvu‘ Ingrid Divković bila je ekspert za ljubav, no iako je drugima uspješno pomagala, čini se da svoju ljubavnu vezu s Lukom Budakom ipak nije uspjela sačuvati. Prije desetak dana par je objavio kako je njihovoj dvogodišnjoj ljubavi došao kraj, te da će svatko dalje nastaviti svojim putem.

Iako su se odlučili na zajednički život koji su vodili u Zagrebu, spisateljica je sada otkrila kako se preselila u Opatiju, nedaleko svoje rodne Rijeke. "Prvo čarobno jutro u novom domu. Blagoslovljena", napisala je Ingrid na Instagramu.

image
Instagram

Iako se u njezinoj objavi na Instagramu činilo da se par razišao u prijateljskim odnosima, Ingrid je već izbrisala objavu kojom je objavila prekid veze, a tada je napisala: "Ovo je lice i osmijeh žene koja kada voli - voli iskreno i bez fige u srcu, osjećajući se blagoslovljeno što u svijetu opresije i mržnje uspijeva voditi ljubav svojim riječima, ali i svojim cjelokupnim bićem sluteći da bez ljubavi ni nje same nema. Žena je to koja je vjerovala da se potpuno oprečni svjetovi kao što su ova dva svijeta s fotografije kada se u ljubavi sretnu, mogu pomiriti i pretvoriti u jedan novi svijet. No, nažalost, ljubav koliko god se trudila ne uspijeva pomiriti svjetove koji pričaju potpuno drugačijim jezikom i drugačijim životnim vrijednostima, što dokazuje da iskra ljubavi za zdravu i stabilnu vezu između dvoje ljudi jednostavno nije dovoljna".

image
Ingrid i Luka
PROMO

Dodala je u službenoj objavi prekida da je voljela iskreno i bez fige u srcu i da će tako voljeti i dalje. "Jedina je razlika u tome što će dok ju život ne odvede uz zagrljaj koji će biti vječan i veći od svEGA, ljubav koju je do sada darivala njemu, pokloniti sebi. Ovime i službeno potvrđujem da Luka Budak i ja više nismo zajedno (i to već neko vrijeme) i to je moja prva i posljednja objava na tu temu. Ispod ovog velikog Neba svi smo toliko mali i nesavršeni, zato ne zaboravimo ostati ljudi, opraštajmo sebi i drugima i pustimo da nas nada u bolje sutra vrati kući".

Veza pukla iznenada! Prekid nakon godinu dana strasne ljubavi: ‘Moju kuću je pretvorila u dom‘

No, kako joj je ljubav bila ona nesretna ili tužna – vječna inspiracija, nedavno je otkrila i kako je napisala novu knjigu, zbirku pjesama u prozi "Stare duše ne stare".

"Iscijedila sam je iz najdubljeg zdenca vlastitog bića, osjećajući u sebi dah anđela i demona, bujanje unutarnjeg mesa i obećanje da u meni još uvijek ima dovoljno gladi za život ispočetka... neki stvari su Božji posao, ka nekim ljudima i iskustvima zalutamo samo da se još veći i bolji sebi vratimo, kao numen, kao znamen, kao čisto prazno platno ...kao slikar i kist u jednom ... ne znam kako stare druge duše, ali znam kako stari ova moja, stara duša... hipersenzibilno, smiono, dostojanstveno i od svih antipoda i surogata čisto. Nova knjiga" najavila je Ingrid.

Sve još uvijek ‘frca‘ od ljubavi: Od posvete Ingrid Divković mnogi su se naježili...

Linker
16. travanj 2024 05:38