Andrej Kramarić Instagram
Za krizu ne znaju!

Kramarić s djevojkom uživa na otocima: Zaljubljeni par zajedno istražuje ljepote naše zemlje

Iako su prošlo ljeto proveli na grčkom otoku Mykonosu, nogometaš i studentica veterina zbog koronakrize ove godine odlučili su uživati u sve onome što Hrvatska pruža. Naranvo, sve su evidentirali i podijelili na društvenim mrežama.

Hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić trenutno uživa na ljetovanju po našim otocima s djevojkom Mijom Ćurković. Nakon što se nekoliko dana odmarao na Visu, stigao je i na Korčulu, a sve je evidentirao te podijelio s obožavateljima na Instagramu.

Naravno, njih dvoje nisu mogli propustiti posjetiti Modru špilju, najatraktivniju prirodnu znamenitost na otoku Biševu nadomak Visa te su se u njoj i fotografirali.

Predivna plava boja Modre špilje nikog ne ostavlja ravnodušnim, a poznati par objavio je i nekoliko videa s lokacije koja oduzima dah.

Malo kupanja, malo šetnje

Sljedeći dan bio je rezerviran za plovidbu brodicom oko Korčule i skakanje s nje u predivno Jadransko more. Dok je Kramarić testirao svoje plivačke sposobnosti, Mia je uživala sunčajući se na palubi.

Nakon što su se izguštali u moru, krenuli su istraživati grad i njegovu ukusnu spizu te se nisu propustili fotografirati ni ispred starog dijela grada.

Kramariću i njegovoj djevojci zabave ne nedostaje jer uvijek pronađu nešto za raditi. Tako su se uputili na popularnu korčulansku plažu s ljuljačkama, Moro Beach na otočiću Stupe.

Inače, Kramarić i Ćurković u vezi su već gotovo tri godine, iako su vezu potvrdili tek u ljeto 2018., kada su se zajedno pojavili na večeri koja je organizirana našim reprezentativcima nakon osvojenog srebra na Svjetskom prvenstvu.

Dubrovnik: Andrej Kramarić s djevojkom prošetao Stradunom 18.07.2018., Dubrovnik - Srebrni reprezentativac Andrej Kramaric odmara u Dubrovniku te je prosetao s djevojkom po Stradunu. Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak / PIXSELL
Kramarić s djevojkom na Stradunu 2018.

Kramarić je jednom prilikom ispričao kako je slučajno naletio na nju i počeo se među prijateljima raspitivati tko je ta djevojka. Njegovi prijatelji i roditelji su je otprije poznavali pa im je bilo čudno kako Andrej ne zna tko je ona. I tako je počela njihova ljubav koja je, čini se, jača no ikada.

Čitajte i:

Za krizu ne znaju! Rakitić je Raquel osvajao dulje nego Ligu prvaka, no nije požalio

Djevojka Andreja Kramarića u mini haljini na Stradunu krala poglede

Franka Batelić nakon najsretnije dvije godine života poručila suprugu: 'Sve znaš'

Linker
19. travanj 2024 17:50