Fanovi ne mogu dočekati

Kraljica romantičnih komedija se vraća: Jennifer Lopez priprema čak dva nova filma o vjenčanjima

Popularna pjevačica i glumica priprema dva kino hita koji će oduševiti njezine obožavatelje, a oba naslova imaju veze s vjenčanjima. Partnere će joj glumiti dva slavna plavooka glumca!

Ako imate dojam da je prošlo previše vremena od filmskih hitova "The Wedding Planner" i "Maid in Manhattan", a film "Hustlers" nije vam bio dovoljno romantičan, ne brinite. Jennifer Lopez u rukavu ima čak dva filma koji će oduševiti sve fanove romantičnih komedija!

Prvi je tek u pripremi, a riječ je o filmu pod nazivom "Shotgun Wedding", kojim se Lopez vraća u žanr koji joj odlično pristaje, a kojim se na velikim ekranima više puta dokazala.

U filmu "Shotgun Wedding", zanosnoj Jennifer partner će biti plavooki glumac Armie Hammer, čije se ime nedavno razvlačilo po medijima zbog Lily James, u koju se navodno zaljubio na snimanju filma "Rebecca" te zbog nje prekinuo desetogodišnji brak.

image
Armie Hammer
ZUMAPRESS.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

U nadolazećem filmu Jennifer Lopez i Armie glumit će zaručnike Darcy i Toma, koji svoje obitelji vode na čarobnu destinaciju na kojoj su se odlučili vjenčati, a stvari krenu po zlu kad se svatovi nađu na meti otmičara.

Erin Westerman, predsjednica produkcije Lionsgatea, koji stoji iza filma, Jennifer i Armieja nazvala je savršenim parom za ovakvu priču jer su oboje duhoviti i bez problema mogu izvesti akcijske scene. Ipak, zaključila je Westerman, najvažnija je njihova fatalna privlačnost koju će gledatelji itekako osjetiti. "Bit će vam teško skinuti oči s njih", poručila je.

image
Jennifer Lopez
MEDIAPUNCH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Detalji vezani za lokacije koje ćemo gledati u filmu i ostatak glumačke ekipe, još nisu poznati, no za nestrpljive, Lopez ima još jednog asa u rukavu.

Na Valentinovo 2021. u kinima će se pojaviti još jedan film vezan za vjenčanja, pod nazivom "Marry Me", u kojem će slavnoj pjevačici i glumici partnera igrati Owen Wilson.

Radnja filma?

Superzvijezda (Jennifer Lopez) zaljubljuje se u sretnika iz publike (Owena Wilsona), a publiku čeka uzbudljiva vožnja!

image
Owen Wilson i Jennifer Lopez
-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
03. travanj 2024 20:42