Profimedia, Press Association
Dosta je bilo odmaranja

Kraljevski život joj nije dovoljan: Meghan se već vraća na posao

Nakon nekoliko mjeseci porodiljnog dopusta, Meghan Markle se vraća svojim kraljevskim obvezama, ali i nekim vlastitim projektima, a šuška se i da vojvotkinja razmišlja o povratku u svijet glume.

Vojvotkinja od Sussexa nedavno je objavila suradnju s humanitarnom organizacijom Smart Works koja pomaže nezaposlenim i ranjivim ženama da se vrate u radnu sredinu, osiguravajući im besplatnu radnu odjeću i tečaj pripremanja za razgovor za posao.

Kako bi obilježila povratak "na posao", Meghan će sljedeći četvrtak predstaviti svoju modnu kolekciju sa Smartworksom i britanskim online trgovcem Jigsaw. Kako su objavili kraljevski izvori, Meghan čak ni nakon posljednjeg pojavljivanja u javnosti prije rođenja sina Archieja nije stala s obvezama: pratila je princa Harryja na službene događaje, dogovarala suradnju s Vogueom kao gostujuća kolumnistica te se bavila osnivanjem nove humanitarne udruge SussexRoyal.

Meghan Markle, Duchess of Sussex, guest edits British Vogue British Vogue's September issue, entitled
Profimedia, Mega Agency

"Meghan će na predstavljanju capsule kolekcije održati kratak govor prije panel diskusije s predstavnicima Smartworksa, a kasnije će razgovarati o važnim pitanjima vezanim uz razgovor za posao", otkrio je kraljevski izvor. Osim novog modnog projekta, Meghan s Harryjem i Archiejem krajem rujna planira kraljevsku turneju Južnom Afrikom.

Iako je zbog pridruživanja kraljevskoj obitelji morala odustati od glume, šuška se da bi Meghan mogla nastaviti glumačku karijeru. Stručnjak za kraljevska pitanja, Rob Shuter, tvrdi da je vojvotkinji postalo dosadno na dvoru i da se svim silama trudi vratiti u Hollywood. "Meghan traži novi posao, znamo što će napraviti. Njoj bliski izvori kažu da je počela čitati scenarije što znači da neće još dugo moći ostati unutar kraljevskih dvora. Čak je iskazala interes za produkciju, ali još uvijek je zagrijana za svoju najveću strast - glumu", rekao je Shuter.

Meghan Duchess of Sussex visits Toloa Forest Reserve for The Queen's Commonwealth Canopy during their tour of the Kingdom of Tonga., Image: 392730042, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Dodao je da joj Harry pruža veliku podršku u ostvarenju njezinih snova i ne želi da svoj život potrati samo na kraljevske obveze. "Meghan voli život na dvoru i ulogu majke, ali to joj nije dovoljno. Njezin cilj je ostaviti utisak u svijetu, no to ne može pohađajući kraljevske evente i rukujući se s mnoštvom", poručio je Shuter.

Linker
20. travanj 2024 03:12