Naprosto blista

Korana objavila nove trudničke fotografije: ‘Neko novo značenje... nebo strpljive voli‘

Trudnica koja je na pola puta do poroda, objavila je neodoljive fotografije svog trudničkog trbuščića istaknutog u jednostavnoj bijeloj haljini i raznježila brojne prijatelje i pratitelje.

Nakon što su objavili svijetu sretnu vijest da će ove godine postati roditelji Korana Gvozdić i Ivan Šarić ne kriju da uživaju u svakom trenutku slatkog iščekivanja. Korana je podijelila nove fotografije koje su ona i njen zaručnik snimili u vlastitom domu. Na ovim slikama buduća mama je sama, a trbuščić je istaknula bijelom uskom haljinom.

"Neko novo značenje... samo nas dvoje", napisala je bivša voditeljica uz tri prekrasne fotografije na kojima se neodoljivo smije. Uz to je dodala nekoliko simboličnih oznaka: Nebo strpljive voli, ljubav, novi život, nada, osmijeh, stvaranje uspomena.

Objava je Korani u kratkom vremenu donijela pregršt komplimenata i lijepih želja.

Čitajte i: Ivan Šarić i Korana Gvozdić ekskluzivno o trudnoći za Gloriju: ‘Beba nam stiže u lipnju‘

Trudnica je u razgovoru za Gloria.hr otkrila da je sada dobro, iako je na početku trudnoće imala uobičajenih trudničkih poteškoća. Prvu polovicu trudnoće ovaj je par uspješno skrivao. Beba koja njoj i komičaru Šariću stiže u lipnju u njihovoj je obitelji dočekana uz suze radosnice.

Emocije i iščekivanje

"Plakala sam, bila sam u nevjerici. Emocije te preplave iako se nadaš i čekaš, svejedno i dalje ostaneš iznenađen i samo moliš boga da sve bude u redu", kazala nam je Korana.

Iako znaju spol bebice nešto bi ipak htjeli zadržati za sebe. "Osam godina smo zajedno, mogu reći da je došlo prirodno i u pravi čas. Bez obzira na sve što se dogodilo protekle 2020. ona je za nas lijepo završila. Sad, što nas čeka u 2021. - to ne znamo, čekamo šesti mjesec pa ćemo vidjeti", rekla je Gvozdić.

Čitajte i: Ivan Šarić o kulinarskim vještinama: 'Naučio sam kuhati jer sam živio sam, mama mi je dala najbolji savjet'

Korana i Ivan upozali su se još 2012. i ubrzo nakon prvog susreta ušli u vezu, idući korak napravili su u kolovozu 2016. kada su se zaručili na romantičnom odmoru na grčkom otoku Zakintosu.

Linker
20. travanj 2024 03:37