Jednostavno blista

Konačno, nakon svega! Albina u zagrljaju najdražeg: Znaju se cijeli život, a uz njega ne može skinuti osmijeh s lica

Glazbenica se nakon napornog perioda odmara u rodnom Splitu, gdje joj kao i uvijek najveću podršku pruža njezin dugogodišnji dečko Ivan Ćalušić.

Svugdje pođi, ali kući dođi - tako je naša predstavnica na Eurosongu Albina Grčić pokazala gdje i s kim se osjeća najbolje. Mlada pjevačica na Instagramu je objavila prvu fotografiju nakon povratka iz Rotterdama i oduševila brojne pratitelje i nove prijatelje. Naime, 22-godišnjakinja je blistala od sreće u zagrljaju svog dečka Ivana Ćalušića.

Pjevačica i nogometaš prošetali su splitskom Rivom i predahnuli na prepoznatljivim bijelim klupama. Nasmijani su pozirali svom fotografu, neopterećeni i modno usklađeni - u sportskom izdanju - tenisice, traperice i trenirka.

Brojni pratitelji komentirali su kako je to prava ljubav, počastili su ih komplimentima da su najljepši par i zasuli emotikonima srca. Novostečeni obožavatelji iz Europe, nisu propustili Albini poručiti da od Eurosonga na dalje ima brojne obožavatelje u Europi i svijetu.

Čitajte i: Albina pokazala kako puni baterije i oduševila mnoge: On joj je najveća podrška, a zajedno su divni

Čitajte i: Doček Albine na povratku iz Rotterdama bio je malen, ali sladak: Čim ga je vidjela, potrčala mu je u zagrljaj

Najveća podrška

Albina je prije putovanja u Nizozemsku, gdje je predstavila Hrvatsku pjesmom "Tick-Tock", pokazala kako najradije 'puni baterije' - a to je na svježem morskom zraku uz svog dragog. Glazbenica i sportaš u vezi su već neko vrijeme, no ne objavljuju zajedničke fotografije tako često - zato Albini svaka takva objava donese brojne oduševljene komentare.

Albina i njen Ivan poznaju se od djetinjstva. "Poznajemo se od treće godine jer su nam starija braća bili nogometaši Hajduka, pa smo se Ivan i ja na njihovim utakmicama uvijek lovili i igrali po tribinama. Putevi su nam se u međuvremenu razdvojili, braća su prestala igrati nogomet, a njegova se obitelj iz Splita preselila u Solin. Prije dvije godine sreli smo se tijekom izlaska i tada sam se iznenadila u kakvog je muškarca izrastao. Iako je mlađi od mene sedam mjeseci, zreo je za svoje godine i ludo sam u njega zaljubljena. I sama sam nogometno potkovana, obožavam pratiti našu reprezentaciju i ići na Ivanove utakmice" otkrila je Albina u razgovoru za Gloriju.

Ivan je nogometaš, nakon što je igrao za Hajduk, trenutno igra za Solin, a Albini je najveća podrška.

Linker
23. travanj 2024 17:53