Razlog za slavlje

Konačno lijepe vijesti! Ivana Paradžiković krenula u novo životno poglavlje

Omiljeno televizijsko lice nakon odlaska s Nove TV minimalno se oglašava na društvenim profilima, no sada je odlučila prekinuti šutnju.

Ivana Paradžiković oglasila se prvi put nakon odlaska s Nove TV, novinarka po struci s dugogodišnjim iskustvom uređivanja i vođenja emisije Provjereno na svom je Instagramu objavila dvije fotografije na kojoj ponosno drži svoju novu diplomu. "Magistra, molim lijepo", komentirala je sretna Ivana dok drži tuljac s diplomom.

Otkrila je još samo da je završila magisterij iz odnosa s javnošću na Sveučilištu Sjever. Nije trebalo dugo čekati da se počnu redati čestitke i oduševljeni komentari.

Ivana je magisterij završila na varaždinskom Sveučilištu Sjever gdje se nudi 26 studijskih programa iz tehničkog, biomedicinskog, društvenog i umjetničkog područja, Odnosi s javnošću jedan je od 10 studija na diplomskoj razini.

Čitajte i: Ivana Paradžiković otišla s Nove TV, vijest nam je potvrdio njezin odvjetnik: 'Raskid ugovora bio je sporazuman'

Ivana je za svečanu promociju obukla kostim od smeđeg brušenog materijala, koje je izvrsno sparila sa sandalama u crnoj i smeđoj boji. Na fotografiji je vidljivo da je dobila i akademsku kapu koju nose studenti na dodjeli diploma.

Povukla se s mreža

Posljednji put na toj društvenoj mreži Ivana se oglasila 21. ožujka, tom je prilikom još uvijek bila dio tima Nove TV sudjelovala na dodjeli medijskih nagrada. Početkom svibnja javnost je primijetila da Ivana nije vodila tri emisije Provjereno i tada se saznalo da je ta dugogodišnja urednica raskinula ugovor s Novom TV.

Čitajte i: Ne skida osmijeh s lica! Ivana Paradžiković napravila prvi ‘javni‘ korak nakon odlaska s Nove TV

"Mogu vam potvrditi da su vijesti točne, raskinuli smo ugovor s Novom TV. Raskid ugovora bio je sporazuman i na obostrano zadovoljstvo", rekao je za Gloria.hr zagrebački odvjetnik Pavličić Bekić. Uz njegovo prisustvo Ivana Paradžiković danas je u prostorijama Nove TV završila svoju 15-godišnju karijeru na toj televiziji.

Samo tjedan dana kasnije Ivana je proslavila svoj 40. rođendan, a na Facebooku je promijenila sliku profila. Prijatelji na toj društvenoj mreži sasuli su je čestitkama, no ona se nije oglašavala.

Linker
21. travanj 2024 02:18