DC / Backgrid UK / Profimedia
Milenijska ljubav

Konačno je sve kako treba! Turbulentna ljubav uskoro će biti blagoslovljena djevojčicom

Veza američke manekenke i britanskog pjevača imala je brojne uspone i padove, no mjesec dana prije rođenja kćeri sve se čini idiličnim - i modno skladnim.

Kako su oboje javne osobe s nekoliko desetaka milijuna pratitelja na svojim profilima na Instagramu, ljubavna veza između američke manekenke Gigi Hadid i britanskog glazbenika Zayna Malika od početka je pod povećalom javnosti. A imalo se što i vidjeti.

Prekidali su i mirili se nekoliko puta

Od prvog zajedničkog pojavljivanja u javnosti u studenom 2015. do svibnja 2020., kad je Gigi potvrdila da je trudna, veza je imala mnogo uspona i padova. Prvi put su prekinuli u ožujku 2018., da bi mjesec dana kasnije opet bili zajedno. No, problemi su počeli već u srpnju, što je fanove nagnalo da na njihovu vezu gledaju kao na dobar marketinški trik. Golupčići su, međutim, opovrgnuli glasine ujesen iste godine te se činilo da im je ljubav procvjetala kao prvog dana.

27-4-2020

Celebrity Selfies 

Pictured: Gigi and Bella Hadid Zayn Malik,Image: 515675508, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
PLANET PHOTOS / Planet / Profime
Zaljubljeni par proslavio je Gigin 25. rođendan s njenom sestrom Bellom na njezinoj farmi.

Obnovili su ljubav prošle godine, a onda je stigla najljepša vijest

Ponovno su prekinuli krajem 2018. da bi u ožujku 2019. obnovili vezu, no toplo-hladni odnos nastavio se tijekom cijele prošle godine. U prosincu 2019. su se konačno i definitivno pomirili pa su ove godine njihove objave na društvenim vezama prštale izljevima ljubavi, zajedničkim fotografijama i čestitkama obiju obitelji na prvom zajedničkom djetetu, djevojčici koja se treba roditi u rujnu.

Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/BEI/Gigi Hadid and Zayn Malik
The Metropolitan Museum of Art's COSTUME INSTITUTE Benefit Celebrating the Opening of Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology, Arrivals, The Metropolitan Museum of Art, NYC, New York, America - 02 May 2016,Image: 283256915, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Matt Baron/BEI/Shutterstock / Shutterstock Editorial / Profimedia
Matt Baron/BEI/Shutterstock / Sh
Modno usklađeni par briljira na crvenim tepisima.

Čitajte i:

Lijepa trudnica pokazala trbušćić prvi put: 'Ne skrivam se, ali ima mnogo bitnijih stvari'

Turbulentna ljubav najljepše djevojke današnjice - Gigi proslavila rođendan i otkrila slatku tajnu

Gigi Hadid kraljica je street style kombinacija: Izvukli smo 10 njezinih najboljih lookova

Gigi Hadid prijateljicama odgovarala na intimna pitanja. Progovorila o svojoj odluci da živi na selu

Linker
24. travanj 2024 05:58