LOŠE ZDRAVSTVENO STANJE

Komplikacije bolesti: Sharon Osbourne zabrinula obožavatelje jer je završila na infuziji

Voditeljica, glazbena menadžerica i autorica pozitivna je na korona virus, koji je dobila njegujući bolesnog supruga.

Sharon Osbourne je nedavno došla u Sjedinjene Američke Države kako bi se brinula za svog supruga Ozzyja Osbournea nakon što se zarazio korona virusom. No, kada se legendarni glazbenik počeo oporavljati, Sharon je potvrdila da su i ona i kćer Kelly također zaražene, bilo je to u utorak. Sada je 69-godišnjakinja podijelila na društvenim mrežama fotografiju na kojoj se vidi da leži u krevetu i prima infuziju. Iako se blago smiješka, obožavatelji su bili zabrinuti zbog onog što su vidjeli.

"Puno si jača od Covida! Šaljemo ti puno ljubavi Sharon", napisao je jedan obožavatelj, dok je drugi primijetio: "Bože pa ti nikad ne odmaraš nikad? Šaljemo ti ljubav i molitve!" “Molimo za tvoj oporavak, podijelio je treći. A četvrti je rekao: "Nije li ti ovo drugi put da imaš koronu?"

Čitajte i: Čeka se dijagnoza: Model i supruga glazbene zvijezde hitno hospitalizirana!

Naime, Sharon se vratila u SAD nakon kratkog boravka u Velikoj Britaniji, gdje je radila na svojoj novoj emisiji The Talk. Primila je poziv da je Ozzy dobio Covid i odmah je odletjela kući kako bi se brinula za njega. "Ozzyju je dijagnosticirana korona. Iako sam razgovarala sam s njim i dobro je, ipak sam zabrinuta'', izjavila je Sharon za američke medije tada.

"Prošle su čak dvije godine da nismo imali Covid, ovog puta Ozzy nije imao sreće", dodala je Sharon koja nije mogla predstaviti svoju novu debatnu emisiju The Talk, koja se emitira od ponedjeljka do petka.

"Ne mogu vjerovati. Tri dana nisam tu i već mi nedostaje nastup, ali vratit ću se brzo. Znam da hoću.", te je zaključila:''Trebat će mi tjedan dana da se ponovno dignem na noge."

Linker
25. travanj 2024 15:53