Modni pogodak!

Kombinacija vježbi: Domenica Žuvela otkrila nam je tajnu savršeno ravnog trbuha o kojem svi bruje

Plavokosa pjevačica bila je gošća u HRT-ovom natjecateljskom showu ‘Volim Hrvatsku‘, a na Prisavlje je stigla u smionom izdanju - u super kratkom topiću koji je u prvi plan izbacio njezin savršeno ravan trbuh.

"Najljepša!, "Savršeno izgledaš!”, "Prezgodna!” ne prestaju lijepu Korčulanku zasipati komplimentima njezini pratitelji na Instagramu otkako je u popularnoj emisiji na nacionalnoj televiziji pokazala - goli trbuh. Domenica Žuvela je, naime, za sudjelovanje u HRT-ovom showu odabrala trendi odijelo s oversize sakoom i hlačama visokog struka ispod kojeg je nosila ultra kratki topić. Mladenačka kombinacija bila je idealan izbor za zabavnu emisiju koja se prikazuje u poslijepodnevnim satima, a Domenici je priskrbio brojne komplimente.

"To je moje staro odijelo iz Manga koje mi je najdraži komad u ormaru jer se može nositi i u ležernim i u svečanim prigodama. Uz njega odlično ide i obična majica, ali i topić poput ovog mog", kazala nam je 29-godišnja pjevačica, koja nam je i priznala da iza njezine zavidne linije stoje kontinuirani treninzi, ples te ljubimica Zara.

"Već godinama uživam u dugim šetnjama, pogotovo otkako je u moj život ušla Zara. Nema dana da nas dvije ne odvalimo nekoliko kilometara", rekla nam je Domenica, koja od vježbanja prakticira jogu i sve popularnije kružne treninge.

Obavezna tjelovježba

"Od mladih dana pomalo vježbam, a od one prve karantene sam baš u tome. Moram priznati da trenutačno ne mogu zamisliti život bez vježbanja jer se nakon svakog treninga puno bolje osjećam. Najčešće radim jogu, a od unatrag koji mjesec sam krenula i s kružnim treningom. I uz sve to, barem jednom tjedno idem na plesne satove u kojima posebno gustam! Naravno, ljeti stalno plivam, a puno toga zahvaljujem i dobrim genima te umjerenoj mediteranskoj kuhinji", ispričala nam je Domenica, koja je gledatelje pred malim ekranima oduševila i znanjem.

Čitajte i: Domenica Žuvela otkrila što najčešće kupuje na muškom odjelu i čiji savjet uvijek sluša

Njezina ekipa predvođena glumcem Goranom Navojcem na koncu je i pobijedila.

"Najviše sam se bojala pitanja iz područja filma te sporta jer mi to nije jača strana. Srećom pa sam imala odličan tim, a najvažnije od svega je da smo se super zabavili. A vjerujem i naše gledatelje", smije se Domenica, koja je 31. prosinca zabavljala Dubrovčane na Stradunu. Bolji način da proslavi ulazak u 2022. nije, kaže, mogla poželjeti.

Linker
24. travanj 2024 06:59