Getty Images
Sjajno se zabavljaju

Koja otkačena obitelj! Sinčić Mile i Ashtona nosi presmiješnu majicu

Omiljeni su par još od vremena kad smo ih pratili u seriji "Lude sedamdesete", a rođenjem njihova prvog djeteta prije dvije godine postali su jedna od najsimpatičnijih celebrity obitelji. Od tog trenutka prati se baš svaki njihov potez, a ovaj posljednja Kutcherova Instagram objava oduševila je baš sve njegove obožavatelje.

Glumci Mila Kunis (34) i Ashton Kutcher (39) upoznali su se 1998. godine na snimanju TV serijala "Lude sedamdesete". Iako je glumica priznala da joj je prvi poljubac bio upravo s glumcem koji je u seriji igrao lik Kelsa, među njima na setu nije zaiskrilo. Sve do početka 2012. godine kad su se susreli na dodjeli nagrada te je glumici, kako je otkrila u intervjuu, srce ubrzano krenulo kucati. Od tad su postali jedni od omiljenih holivudskih parova, a obožavatelji Jackie i Kelsa nisu mogli sakriti oduševljenje njihovom romansom. A sad je fanovima serijala, koji se prestao imitirati prije 11 godine, srce uspio rastopiti još jedan član obitelji Kunis-Kutcher.

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk) on

Naime, iako rijetko objavljuju fotografije svoje djece na društvenim mrežama - a kad objave, ne vidi im se lice - ponosni tata nije mogao odoljeti dane podijeli ovu fotografiju. "Da, ovo je današnji outfit mog sina." stoji ispod fotografije 9-mjesečnog Dimitrija koji nosi bijelu majicu s printom likova Kelsa i Jackie koje su igrali njegovi roditelji. Dječak i njegova sestrica Wyatt (2) zbilja jesu najveći fanovi televizijskog para jer da nisu odabrani da glume u istom serijalu, možda se njihovi roditelji nikad ne bi upoznali. Par je u braku od 2015. godine, a obitelj trenutno boravi u Budimpešti gdje glumica snima film "The Spy Who Dumped Me".

Instagram

LOS ANGELES, CA - DECEMBER 19:  Actors Ashton Kucher and Mila Kunis attend the game between the Oklahoma City Thunder and the Los Angeles Lakers at Staples Center on December 19, 2014 in Los Angeles, California.  NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement.  (Photo by Stephen Dunn/Getty Images)
Getty Images

Linker
16. travanj 2024 10:09